Sundform003.jpg
Miamathildelife_001.jpg
Miamathildelife_003.jpg

??

125,- / 250,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få halv pris på en times personlig kropsterapeutisk massage hos MiamathildeLife på Islands Brygge

Meningsfuld massage for krop, sind og sjæl

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Det behøver ikke være svært at give sig selv en følelse af mere velvære og større overskud. Hos MiamathildeLife kan du med Dagens Tilbud forkæle dig selv med en times kropsterapeutisk massage, der både renser ud i kroppen, der hvor affaldsstofferne ender og giver dig det, du har brug for i vinterkulden. Det kan nemlig være svært at holde varmen i de mørke måneder - og når strikstrømper og te ikke længere hjælper, hvad gør man så? Bliv masseret fra top til tå, få ekstra glød og oplev ny energi i hele kroppen.


Bliv mødt af et venligt 'hej' fra indehaver Miamathilde Danielsen, der ikke er bange for øjenkontakt, og som smiler og fortæller, hvad din krop har brug for.

Det gode håndværk er i centrum i behandlingslokalet på Islands Brygge, hvor Dagens Tilbud giver dig halv pris på en times kropsterapeutisk massage. Der bliver virkelig løsnet op, og indehaver Miamathilde Danielsen fokuserer særligt på de steder, der trænger mere end andre.

"Hvis du har spændinger, fjerner jeg det. Hvis du har noget, der sidder forkert, sætter jeg det på plads. Jeg hjælper dig med, at du kan være i din krop igen", siger Miamathilde Danielsen.


Læg dig blot tilrette på briksen og nyd massagen, der sætter gang i kredsløbet og luner indeni på en kold dag. I det lyse behandlingslokale vækker duftolier dine sanser, og stearinlys skaber en blid atmosfære. Miamathilde Danielsen kommer godt rundt fra top til tå - ja, selv hovedbunden får en kærlig hånd.Dine personlig behov er hovedessensen i den kropsterapeutiske massage. Behandlingen får dig til at slappe af i en travl hverdag samtidig med, at det renser ud i kroppen, hvor alle affaldsstofferne ender.

Der gemmer sig andre gode oplevelser hos MiamathildeLife. Med Dagens Tilbud får du udover selve massagen også 25 procent rabat på køb af senere konsultationer, der er personlige behandlingsforløb med fokus på blandt andre kroniske sygdomme og skavanker, samtale, bevidsthed, vejledning af kost- og kosttilskud samt homøopati og meget mere.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.12.2010 til 01.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 700 værdibeviser til salg.

Booking via telefon 31 52 52 61 eller mail: info@miamathildelife.comInformation

Åbningstider og hjemmeside:

Åbningstider: Efter aftale

www.miamathildelife.com

Aftalepart

MiamathildeLife
CVR: ??

Adresse

Istedgade 43A
Kbh V
  • MiamathildeLife
    MiamathildeLife
    Njalsgade 48, 1. th.
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation