martin_001.JPG
martin_002.JPG
martin_003.JPG
martin_004.JPG
martin_006.JPG
martin_007.JPG
martin_008.JPG
martin_009.JPG

Få 50 min. effektiv massage hos behandler Martin Lund i Kbh K

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv fri for spændinger med en effektiv massage hos Martin Lund i København K, der løsner op for din ømme krop med energiafbalancering

En massage fyldt med ro & afspænding

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg fornemmer hurtigt, at Martin Lund har stor erfaring med at skabe ro omkring sig. Jeg bliver opslugt af hans behagelige stemme og fredelige sind, og selvom massagen er blid og foregår i et roligt tempo, tager Martin uden problemer godt fat. Han kan nemlig alle de rigtige teknikker fra uddannelsen som healingsmassør. Martin har speciale inden for drømmetydning, intuition, coaching & terapeutisk yoga og er desuden RAB-registreret.

På den bløde briks er jeg svøbt ind i et tæppe, og med Martins masserende hænder på min ryg og nakke er jeg uden for rækkevidde for en stund. Behandlingen skifter mellem lange, blide strøg og dybe, korte tryk, der langsomt men effektivt løsner mine spændinger fra arbejdet foran skærmen. I fællesskab finder vi ud af, hvor jeg skal have massage. Martin behandler ofte problemer i ryggen, nakken og lænden, hvor mange oplever forskellige former for spændinger.

Min vintertørre krop får også kærlig omsorg, da jeg bliver smurt ind i en fugtgivende mandelolie med en mild duft. Massagen giver dyb afspænding, tid til genopladning og en pause for mit indre tankemylder. Massagen har ofte god effekt på ubalancer, stress, træthed og smerter som hovedpine.

Martin Lund er en sjælden og udsøgt terapeut inden for kropsbehandlere. Han er opvokset i det vestjyske og har fødderne solidt plantet i den københavnske beton. Martin vægter kreativitet, selvudvikling og humor højt, og det er tydeligt at mærke hele vejen igennem mit besøg.

Massagen arbejder også med energiafbalancering, der slet ikke er så hokuspokus, som det måske lyder. Det handler faktisk bare om, at du gennem de fysiske berøringer får afbalanceret kroppens energier - og hvem har ikke brug for det? Min krop havde i hvert fald, og jeg er kun glad for at have mødt Martin Lund.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.02.2012 til 01.07.2012.

Bestil tid via tlf.:20 65 17 84

Max 2 værdibeviser pr. person.

Max 220 værdibeviser til salg.

Der skal meldes afbud min. 24 timer før ellers inddrages værdibeviset uden brug.

Der er ferielukket fra d. 1. maj-15. maj 2012.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Der er ferielukket fra d. 1. maj-15. maj 2012.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Martin Lund
CVR: ??

Adresse

Skinnergade 23, 2 sal
1159 Kbh K
  • Martin Lund
    Skindergade 23, 2. th.
    1159 København K
    Tlf.: 20 65 17 84
Vælg variation
Vælg variation