cafefredrik_001.JPG
cafefredrik_002.JPG
cafefredrik_004.JPG
cafefredrik_005.JPG
cafefredrik_006.jpg
cafefredrik_007.JPG
cafefredrik_008.JPG
cafefredrik_009.JPG
cafefredrik_010.JPG

2 x 3 stk. velsmurt smørrebrød fra Café Frederik ved søerne

129,- / 258,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 x 3 stk. udsøgt, dansk smørrebrød, og nyd det til udsigten over Sortedamssøen. Café Frederik byder indenfor til dansk hygge på første klasse

Kvalitets-cafémad lige fra hjertet

Journalist: Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

 

Isen på søerne har givet efter for graderne, selvom det stadig føles koldt udenfor. Indenfor hos Café Frederik er der varmt, roen sænker sig og appetitten trænger sig på, når I bliver vidner til de tallerkner, som serveres rundt ved bordene.

Her disker de op med alt fra amerikansk-inspirerede burgere til traditionel dansk mad, som mor plejer at lave den. Menuen følger årstiderne, da det er vigtigt for caféen at kunne tilbyde de bedste råvarer. Derfor er de marinerede sild i dagens tilbud af den allerbedste slags, nemlig Christiansø sild, mørbraden er hjemmelavet, hønse- og tunsalaten er rørt sammen med de helt rigtige ingredienser, og hakkebøffen er der kræset om med bløde løg og spejlæg. Her går de nemlig op i de gode smagsoplevelser. Og med en lille snaps til silden får du hurtigt varmen tilbage i kinderne.

Caféen er indrettet i de lokaler, der engang tilhørte det særdeles brune værtshus Broens Bodega. Selvom det eneste, der nu er tilbage fra dengang er et gammelt Carlsberg-skilt og en fotokollage fra bodega-tiden, kan du godt få serveret både øl og drinks. I weekenderne holder Café Frederik nemlig åbent til kl. 02.00 og skruer op for musikken for feststemte cafégæster.

Udenfor er der mulighed for at sidde og nyde maden med udsigt over en af Sortedamssøerne. Indtil videre kan det dog godt være en god idé at nøjes med at nyde udsigten gennem vinduerne, eller i hvert fald pakke sig ind i et tæppe.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.02.2012 til 28.05.2012.

Bordbestilling påkrævet. Ring på tlf.: 35 35 54 70Information

Åbningstider:

Man-tors: 11-24

Fre-lør: 11-02

Søn: 11-21.30

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Cafe Frederik
CVR: 28126638
  • Cafe Frederik
    Fredensgade 1
    2200 København N
    Tlf.: 35 35 54 70
Vælg variation
Vælg variation