hamlet_001.JPG
hamlet_002.JPG
hamlet_004.JPG
hamlet2.JPG
hamlet4.JPG

Tandlægekonsultation og røntgen på Hamlet Privathospital

149,- / 1.500,-
  • 90% rabat
  • Slutter om

Hamlet Privathospital giver dig 90 % på tandlægekonsultation og røntgen af dine tænder samt et overslag på en behandling, der giver sundere og flottere tænder

Smilet er den korteste vej mellem mennesker

Journalist: Julie Vibe Michelsen og Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Kim Bjærre

 

Før du får implantater, brobehandling eller porcelænsfacader, er det vigtigt at få et samlet overblik, så tændernes præcise lejring og indbyrdes placering kan bestemmes nøjagtigt. Det giver den optimale sikkerhed for et godt og smukt resultat.

Privathospitalet Hamlet benytter almindelig røntgen samt en avanceret 3-dimensionel panoramascanner, der bliver anvendt, hvis det er nødvendigt. På kun 18 sekunder tager den ét digitalt røntgenbillede, der giver tandlægerne en komplet overblik over dine kæber, tænder, kæbeled og kæbehuler.

Hamlet er det største og et af de mest anerkendte privathospitaler i Danmark. De har stort set ingen ventetid og er udstyret med nogle af landets bedste speciallæger, sygeplejersker og tandspecialister, som udelukkende behandler efter de højeste nationale- og internationale standarder.

Hvorfor gå på kompromis med dine tænder? Hos Hamlet er du sikret et flot smil hele livet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.02.2012 til 28.05.2012.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf. 38 17 04 00.

Bliver du forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon senest 24 timer før. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.Information

Åbningstider:

Man-lør 9-17

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Tandklinikken Hamlet
CVR: 32101291

Adresse

H. V. Nyholms Vej 21
2000 Frederiksberg
  • Tandklinikken Hamlet
    Gyngemose Parkvej 66
    
2860 Søborg
Vælg variation
Vælg variation