50% på designerarmbånd fra det danske eksklusive smykkefirma OpiumOne

Smyk dig med eksklusive bæredygtige smykker

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre


Siden opstarten i 2003 er det gået forrygende stærkt for OpiumOne Jewellery, som udover sin egen eksklusive kollektion, også har haft overskud til at producere smykker og accessories for private labels som: Noir Illuminati, DAY Birger et Mikkelsen, Designers REMIX, Inwear og Part Two, Tommy Hilfiger og selveste Karl Lagerfeld.

Manden bag det eksklusive danske smykkefirma er den anerkendte Søren Thisted. Han producerer håndlavede smykker med inspiration fra Skandinavens designtraditioner og Asiens traditionelle håndværk.

Eksklusive og stærke etiske produktionsprincipper går hånd i hånd hos OpiumOne, hvilket tydelig kan ses og mærkes i kvaliteten i smykkerne. Søren Thisted er en af pionererne, når det kommer til bæredygtighed indenfor guldsmedebranchen. Han ønsker at skabe smykker, der er baseret på Fairtrade principperne, da han har stor passion for det etiske og miljøet. Målet for Fairtrade er at begrænse fattigdom, give bønderne en bedre mulighed for at bestemme over deres eget liv, og at miljøet skånes så meget som muligt under produktionen.

OpiumOnes vision er at sælge eksklusive og vidunderlige drømme til smykkeejerne, og samtidig er det også afgørende at drømmene og glæden findes hos de personer, der er med til at fremstille smykkerne. Det er derfor vigtigt at håndværket er i højsædet, da alle smykkerne gennemgår en sirlig proces fra udvælgelsen af materialer til selve fremstillingen.

Smykkerne i dagens tilbud er et sofistikeret samspil mellem den moderne Skandinaviske enkelthed og østens mystik. Der er flere forskellige armbåndsmodeller at vælge imellem, der alle er håndlavede og håndflettet macramé armbånd i lækre silkematerialer og med halvædelsten. Udover armbånd er der også en halskæde med sten og sterling sølv og forgyldt sterling sølv.

Dagens tilbud kan købes hos Urban Factory, der er en butik med et koncept der bygger på at føre designervarer, der ikke er mainstream. Her er det muligt både at købe danske og udenlandske mærker.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.12.2010 til 12.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Der er mange forskellige modeller og der er begrænsede antal på de enkelte modellerInformation

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 16.00

www.opiumone.com

www.urbanfactory.dk

Anmeldelser

Femina

"Jeg er fuldstændig syg med de nye armbånd fra OpiumOne de emmer af boheme".

Set på femina.dk

Aftalepart

OpiumOne
CVR: ??
  • OpiumOne
    Urban Factory
    Ny Østergade 12
    1101 København K
Vælg variation
Vælg variation