tummy_trimmer_001.jpg
tummy_trimmer_002.jpg
tummy_trimmer_003.jpg

Snyd dig 5 kilo slankere med en Tummy Trimmer fra Kropsform.dk

89,- / 198,-
  • 55% rabat
  • Slutter om

Snyd dig 5 kilo slankere med et trylleslag. Med en Tummy Trimmer fra Kropsform.dk går du ud af døren med en flad og flot talje

Snyd dig til drømmekroppen

Journalist: Pernille Rix Rasmussen

Du kender med garanti situationen. Du er på vej ud af døren, men intet af det tøj du har i skabet, sidder helt så pænt på din krop, som du kunne ønske dig. Med en Tummy Trimmer fra Kropsform.dk vil disse dage være talte. En Tummy Trimmer løfter op og strammer ind alle de rigtige steder, uanset om du er en størrelse M eller XXL.

Den populære Tummy Trimmer består af et elastisk slim materiale, der udgøres af 89% nylon og 11% spandex. Det særlige materiale gør det nemt for huden at ånde igennem, og undladelsen af stivere, hægter og andre ubehagelige syninger, gør den utrolig behagelig at have på.

Tummy Trimmer'eren er velegnet til både mænd og kvinder, og kan fås i størrelserne: M, L, XL og XXL. Størrelsesordnen svarer til normal, så derfor skal du vælge den samme størrelse, som du normalt vælger, når du shopper nyt tøj.  

Frygt ej mere tøjkriser. Med en Tummy Trimmer bliver det en leg at udvælge et outfit.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.02.2012 til 27.05.2012.

Al henvendelse vedrørende forsendelse skal rettes til Kropsform.dk på mail: mail@kropsform.dk eller pr. tlf. 0049 460 8206 444.  

Fragt er på 29 kroner, og lægges oven i prisen.

Værdibeviset indløses ved at bestille Tummy Trimmer'eren online på www.kropsform.dk. Du bestiller Tummy Trimmer'eren ved at købe den til det fulde beløb med kreditkort betaling. Når du skriver dit referencenummer i kommentarfeltet vil der kun blive trukket 29 kr. i fragt fra dit kort.

Der er op til 1 uges levering

Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale fragten.
 Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Kropsform.dk
CVR: 32059805
Vælg variation
Vælg variation