Teater_001.jpg
Teater_01.jpg
Teater_003.jpg
Teater_005.jpg
MediaMachine_pressebill2_2_.jpg

2 billetter til Media Machine på Østre Gasværk

200,- / 400,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Oplev teaterstykket ”Media Machine” på Østre Gasværk Teater den 7., 9. eller 10. marts. Tilbuddet gælder for 2 personer

Fjernsynets magt

Journalist: Mads Emil Wivel

 

"Jeg synes, det er ret voldsomt, at danskerne ser mere end 3 timers fjernsyn om dagen. Det er et medie, der påvirker os enormt meget," fortæller pr-medarbejder Ulla Lüders fra teaterkompagniet danskdansk, der står bag opsætningen af "Media Machine". Forestillingen undersøger tv-mediets magt over det moderne menneske som, ifølge danskdansk, er utrolig omfattende - lige meget hvor sofistikerede dine fjernsynsvaner er.

"Selvom du er akademiker og fx kun ser "Deadline" og andre intellektuelt stimulerende nyhedsudsendelser, så er du stadig vidne til en konstrueret og stærkt iscenesat virkelighed," mener Ulla og påpeger, at det - på godt og ondt - er hård kost, når tv-avisen går fra '17 dræbte i Afghanistan' til 'Danmarks sødeste kattekilling' inden for et par minutter.

Tv-mediets maskineri

I løbet af forestillingen bliver du som tilskuer suget ind i tv-mediets maskineri og ført gennem genrer som nyheder, reality og drama. Forestillingen er interaktiv og benytter sig af både videodesign, storskærme og en 10 meter høj scenografi i jagten på at kortlægge mediernes manipulationsredskaber.

Det hele er iscenesat af teaterkompagniet danskdansk, som blev stiftet i 2009 og ledes kunstnerisk af skuespillerne Hassan Preisler og Sandra Yi Sencindiver og administrativt af producent Christine W. Kann. Fællesskabet udsprang af et brændende menneskeligt og kunstnerisk ønske om at afspejle den kulturelle mangfoldighed i den danske befolkning. Oplev det med dine egne øjne på Østre Gasværk Teater - god fornøjelse!

Instruktion: May el-Toukhy
Dramatiker: Line Mørkeby & Joan Rang Christensen
Scenografi: Mona Møller Schmidt
Videodesign: Dark Matters
Medvirkende: Sigrid Husjord, Anne-Vibeke Mogensen, Hassan Preisler & Sandra Yi Sencindiver

-

Har du husket at tilmelde dig Nem Køb? Så behøver du nemlig ikke længere indtaste dit kortnummer, når du shopper på Downtown.

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.02.2012 til 05.03.2012.

Når du har købt dit værdibevis, skal du henvende dig i billetkontoret på Østre Gasværk Teater for at få dine billetter.

Billetterne skal være hentet senest den 5. marts og bliver uddelt til de enkelte forestillinger efter først til mølle-princippet.

Afhentningstiderne er:
Man-fre 14-18
Lørdag 12-16

Max. 300 værdibeviser til salg (dvs. 600 billetter i alt).

Max. 200 billetter per dag (dvs. 100 værdibeviser).

Tlf.nummeret til danskdansk er 51 95 30 29.Information

Hjemmesider:

gasvaerket.dk

danskdansk.dk

Spilletider:

7. marts kl. 10 og 20
9. marts kl. 20
10. marts kl. 16

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Media Machine
CVR: ??
 • Media Machine
  Østre Gasværk Teater
  Nyborggade 17
  2100 København Ø
  Tlf. 51 95 30 29
Vælg variation
Vælg variation