cseelng_001.JPG
cseelng_002.JPG
cseelng_003.JPG
cseelng_004.JPG
cseelng_005.JPG
cseelng_006.JPG
cseelng_007.JPG

Herreklip med vask, hårkur og styling hos Camilla Seelig

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på trendy herreklip med vask, hårkur og styling i frisør Camilla Seeligs hyggelige salon i Klosterstræde i Indre By

Kort i siderne og lidt længde på toppen

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Downtowns udsendte prøvekanin besøger Camilla Seelig i hendes hyggelige kælderlokale i Klosterstræde. Der er blotlagte mursten på væggene og rå lamper rundt omkring, kun et par sjove skilte bryder det stilrene New Yorker-look. Camilla hilser pænt goddag og kaster et diskret vurderende blik på mit vindblæste cykel-hår.

 

"Sæt du dig hellere i stolen," siger hun med smil og spørger, om jeg vil have en kop kaffe. "Jo tak," siger jeg og sætter mig til rette foran spejlet med månedens Euroman. Jeg har altid haft helt enormt svært ved at formulere, hvordan jeg vil klippes, men heldigvis kommer Camilla mig i forkøbet: "Kort i siderne og lidt længde på toppen, har jeg ret?" spørger hun med rolig selvsikkerhed.

 

Det har hun, og jeg er helt tryg ved at overlade mine kommunefarvede lokker i Camillas hænder. Mens hun arbejder, spørger jeg ind til hendes måde at arbejde på.

 

"Jeg tager udgangspunkt i kundens personlighed og den hverdag, kunden har. Jeg kan godt lide at skabe kontraster, en fyr i et jakkesæt behøver ikke nødvendigvis at have en snorlige, pæn klipning. Det må gerne være lidt råt," forklarer hun.

 

Efter at have haft gang i både trimmer, kniv og en besynderlig saks med tænder er Camilla ved at være færdig. Hun putter behændigt lidt voks i min nyklippede hårpragt og spørger, om jeg er tilfreds med resultatet. Jeg laver det sædvanlige, selvtilfredse James Dean-ansigtsudtryk, som alle drenge laver, når de ser sig selv i spejlet og tilkendegiver, at jeg er godt tilfreds.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.02.2012 til 01.07.2012.

Tidsbestilling er påkrævet på tlf. 25 46 88 98 mellem 16-19.

 

Ved afbud skal der gives besked dagen før.

 

Max. 185 til salg.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:


Tirs-fre 10-18

Lør 10-13

 

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Cseelig
CVR: ??

Adresse

Lærkebakken 5, Gjessø 8600 Silkeborg
  • Cseelig
    Klosterstræde 24
    1157 København K
    Tlf. 25 46 88 98
Vælg variation
Vælg variation