AspecyplusHechman_001.JPG
AspecyplusHechman_002.JPG
AspecyplusHechman_005.JPG
Studie_3b.jpg

3 timers koncentreret mindfulness-kursus med fokus på dig

299,- / 750,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Koncentreret mindfulness-kursus med fokus på dig! Du får en grundig introduktion, lærer at meditere og mulighed for at møde dig selv fra nye vinkler

Mød verden med åbne øjne

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det store lyse tag-atelier på toppen af nr. 25 på Bispevej er badet i morgenlys, da Downtown kigger forbi. Lokalet minder om et fotostudie, og fotografen knipser løs, mens Anne & Anne viser forskellige meditationsøvelser i sollyset. Bagefter sætter vi os i den bløde sofa ved vinduespartiet, hvor de med faglig kyndighed fortæller om undervisningen:

Hvad er mindfulness?
"Vi kan møde verden med forskellige indstillinger f.eks. kan vi være kritiske, betænksomme, kontrollerende, passive osv. Ofte fastlåser vi os selv i få indstillinger, som vi hele tiden handler ud fra. Mindfulness låser vores indstillinger op, så vi har en bredere pallet at handle ud fra."

Hvad kan jeg bruge mindfulness til?
"Du kan bruge mindfulness til at være mere konstruktiv i din hverdag. I stedet for f.eks. at have en bekymret indstilling i en given situation og føle dig som et offer, kan du bevidst vælge en mere hensigtsmæssig indstilling. Mindfulness giver dig mulighed for at være dit bedste jeg oftere og oftere."

Hvordan praktiseres mindfulness?
"Gennem meditation der træner dig mentalt. Det kræver fokus at være opmærksom på sine indstillinger, og det kræver viljestyrke at skabe forandringer. Det træner du gennem meditation og selvrefleksions-øvelser."

Er der nogen praktiske ting, man skal være opmærksom på?
"Kom i løstsiddende og behageligt tøj. Det er vigtigt, når du skal meditere. Du kan sidde på en måtte eller en stol, alt efter hvad der passer dig bedst. Vi sørger for måtter, stole, puder og forfriskninger."

Du kan vælge mellem følgende datoer:

13/3 kl. 18-21

25/3 kl. 10-13

15/4 kl. 10-13

15/4 kl. 15-18

22/4 kl. 10-13

22/4 kl. 15-18.

Ved mindre end 10 deltagere pr. dag bliver du tilbudt alternative datoer.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.02.2012 til 01.05.2012.

Tilmelding skal ske via hjemmesiden på www.aspecht-hegtmann.dk/tilmelding

Du kan vælge ml. følgende tidspunkter: 13/3 kl. 18-21, 25/3 kl. 10-13, 15/4 kl. 10-13 & 15-18, 22/4 kl. 10-13 & 15-18.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 22 12 55 50 eller 31 31 86 57.

Ved udeblivelse eller for sent afbud er aspecht + hegtmann berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

aspecht-hegtmann.dk

"Anne Specht og Anne Hegtmann har i en årrække været tilknyttet mit firma som konsulenter. De er fagligt stærke indenfor hvert deres område og besidder begge en usædvanlig høj grad af etik og autenticitet. De er professionelle, men kompromisløst nærværende.(..) De møder andre med generøsitet, nysgerrighed og villighed til at eksperimentere og udfordre vanerne.  Jeg giver makkerparret mine varmeste anbefalinger. "

Charlotte Mandrup, Ejer af Mandrup's


"Jeg kender Anne Hegtmann fra et Mindfulness forløb, hvor jeg, takket være Annes fantastiske personlighed, fik inspiration og disciplin til at træde ind i den verden af ro, som daglig Mindfulness praksis giver. Da jeg senere havde problemer med at holde fast i min praksis, benyttede jeg Anne som inspirator og var straks tilbage igen. Det har været en stor gave for mig, og jeg kan give mine bedste anbefalinger til Anne"

Pia Thorkilgaard, projektleder, ALK-Abelló.


"Jeg har over en længere periode deltaget i ledelsesudviklingsforløb hos Anne Specht. Jeg kender Anne som nærværende, skarp, konstruktiv, humoristisk og samtidig empatisk. Anne er meget stærk i rådgivning, coaching og undervisning om ledelse og kommunikation. Anne lever fuldt ud op til mine forventninger, og jeg medgiver hermed Anne mine bedste anbefalinger."

Lise Høy Falsner, Plesner, advokat, associeret partner.

Aftalepart

Aspecht + Hegtmann
CVR: 32241514

Adresse

Bispevej 25
2400 Kbh
  • Aspecht + Hegtmann
    Bispevej 25
    2400 København NV
    Tlf. 22 12 55 50 / 31 31 86 57
Vælg variation
Vælg variation