super_001.JPG
super_002.JPG
super_003.JPG
super_004.JPG
super_005.JPG

Få 2 slankebehandlinger i 1 hos Super Diva på Strøget

325,- / 650,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Sæt gang i kroppen med 2 slankebehandlinger i 1 hos Super Diva. Du får en bodywrap og vælger selv supplerende behandling: Soft-Air- eller Sweet Honey

Slank på den fede måde

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Super Diva ligger på Frederiksberggade (Strøget) tæt på Rådhuspladsen. Da jeg ankommer, bliver jeg mødt af kosmetolog Viktoria med et varmt smil og bliver budt indenfor i den hyggelige salon. Jeg har valgt at prøve Soft Air behandlingen efterfulgt af bodywrap'en. Jeg er spændt og har faktisk lidt gåsehud på ballerne ...

Først skal du vælge mellem:
Sweet honey:Behandlingen starter med honningmassage. Honning har en hudfornyende og drænende effekt. Der bliver arbejdet grundigt med lår, baglår, baller og mave. Efter massagen bliver du indpakket i en RED-CIOK-indpakning, der virker varmende.

Soft-Air: Behandlingen starter med en dybdegående vacuum-massage udført af en maskine. Der bliver arbejdet med bindevævet på lår, baglår, baller og mave. Det har en opstrammende effekt på vævet, arbejder på affaldsstofferne og dræner væskeophobninger i kroppen. Efter massagen bliver der lagt en SLIM-TONIK-indpakning med varmende effekt på huden.

Ved begge behandlinger får du under indpakningen en ansigtsmassage inklusiv nakke, skuldre og decoleté. Både Sweet Honey og Soft-Air har en slankende effekt og afsluttes med anticellulitecreme.

Derefter får du:
En bodywrap-behandling, der er en varmende behandling med effektiv virkning på appelsinhud og øget blodcirkulation. Huden bliver exfolieret og indsmurt i en kropsmaske. Du vælger selv mellem honning, chokolade, chilipeber eller vindruer. Oven på masken bliver der lagt et lag af wrapfilm, som holder på varmen og intensiverer virkningen.

Min oplevelse med Soft-Air og Bodywrap:
Da jeg ligger på varmebriksen, kan jeg virkelig mærke maskinen arbejde. Det føles som sugekopper, der tager godt fat i de behandlede områder. Jeg får klart fornemmelsen af, at der bliver sat gang i udskillelsen af mine affaldsstoffer.

Indpakningen er kold til at starte med, men i sekundet du får den på, kan du mærke den stimulerende effekt i form af varme på både ben og mave. Mens jeg er indpakket, nyder jeg godt af en dejlig - nærmest hovedpinehelende - ansigtsmassage.

Efter behandlingerne er min hud silkeblød, lidt rødspættet og dejlig varm. Det summer i baglårene, og jeg kan virkelig mærke, at der er sat gang i blodcirkulationen. Min hud har fået nyt liv.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.02.2012 til 24.04.2012.

Værdibeviset skal indløses inden d. 24. april 2012 og kan anvendes mandag, tirsdag, torsdag og lørdag.

Bestil tid på tlf.: 60 71 61 07 eller via det online booking-modul på hjemmesiden www.superdiva.dk

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9-20

Lør: Efter aftale

Ellers efter aftale

Værdibeviset skal indløses inden d. 24. april 2012 og kan anvendes mandag, tirsdag, torsdag og lørdag.

Aftalepart

Super Diva
CVR: 33898002

Adresse

Frederiksberggade 10. 3.tv
København K
  • Super Diva
    Frederiksberggade 10, 3. tv.
    1459 København K
Vælg variation
Vælg variation