50% på 2 store, sunde take away-salater fra Smag på Fælledvej

Smag på Fælledvej har fået nyt menukort

Mads Møller

Den lille forretning Smag holder fast i, at det ikke behøver at være usundt, bare fordi det går hurtigt. De laver sund take away sammensat af årstidens råvarer, der er hurgtig klar, og som opfylder alle næringsbehov. Dagens Tilbud gælder 2 for 1 på store salater fra Smag på Fælledvej - byens sundeste take away-sted.

Den lille madforretning Smag har stor succes med deres koncept, fordi det er simpelt og lækkert: Smag vil levere hurtig, sund mad, der virkelig smager af noget! De to ambitiøse herrer, der står bag butikkens koncept, Mads og Martin, er sundheds- og ernæringsuddannede, og er altid selv at finde i butikken.

Butikken er altid velbesøgt, og da Smag kun har enkelte siddeplader, tager størstedelen af gæsterne maden med hjem. Det betyder dog ikke, at der ikke sker noget i forretningen. Udover den lækre mad og et smil på læben, byder de to indehavere også på kostvejledning til en sundere hverdag, samt et stykke frisk frugt til frokost.

Smag har for nylig lavet et nyt menu-kort, hvor salaterne stadig er lavet over forretningens fem eksisterende kategorier. Der er fiber-, protein- eller vitaminsalat, der dækker dine ernæringsbehov perfekt. Derudover er der de to klassiske salater: Tunsalat med frisk dild, rødløg, peberfrugt og et snært af chili med en dressing lavet på lime, hvidløg & hytteost og fuldkornspastasalat med grillet kyllingebryst, rød peberpigment, tomattapenade, græsk yoghurt og friske krydderurter. Salaterne varierer alt efter sæson, og serveres altid med rugbrød eller groft brød.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.06.2010 til 28.09.2010.

Gælder kun til butikken på Fælledvej

Se alle salaterne herInformation

Åbningstider:

Man-fre 11.00-21.00

Søn 12.00-21.00

www.smagnu.dk

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Simpelthen bare dejligt og nytænkt mad."

Set på mitkbh.dk

spottedbylocals.com

"The name says it all - smag means taste - and there are lots of good stuff to make your taste buds long for more."

Set på spottedbylocals.com

Aftalepart

Smag 2
CVR: ??
  • Smag 2
    Smag
    Fælledvej 25
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation