runing_001.JPG
runing_002.JPG
runing_003.JPG
runing_004.JPG
runing_005.JPG
runing_006.JPG
runing_007.JPG
runing_008.JPG
runing_009.JPG
runing_010.JPG
runing_011.JPG

Gavekort til løbesko inklusiv løbestrømper

250,- / 875,-
  • 71% rabat
  • Slutter om

Gavekort på 500 kr. til valgfri løbesko fra Regama Running på Amagerbrogade + 1 par CEP-kompressions-strømper. Tilbuddet er inklusiv løbetest

De rigtige løbesko

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Kompetent vejledning er nøglen til en god løbeoplevelse - uden den rigtige vejledning og de rigtige løbesko, risikerer du at påføre din krop varige mén. Regama Running på Amagerbrogade er Amagers eneste specialbutik for løbere, og her finder du alle de sko og al den vejledning, du har brug for.

"At bruge de rigtige løbesko er utrolig vigtigt, fordi løb er hårdt for kroppen. Hver gang du tager et skridt under en løbetur, lander du med 4 gange din egen vægt - og det er en stor belastning. Hvis du gennem længere tid løber med forkerte sko, risikerer du at ende med knæ- og rygproblemer," forklarer Regama Running-indehaver Torben Minor, da Downtown fanger ham på telefonen.

De rigtige løbesko finder du ved at foretage en løbetest - den foregår på løbebåndet i butikken, hvor din løbestil bliver filmet og analyseret. Testresultaterne bliver sammenholdt med oplysninger om hvor meget du løber, hvilket underlag du løber på, hvilke skader du har haft og hvordan dine gamle løbesko er slidt (medbring dem gerne). På baggrund af alt dette har Regama Running de bedste forudsætninger for at finde de løbesko, der passer bedst til dig.

"Og det er ikke nødvendigvis den dyreste model i butikken," pointerer Torben, der sætter en ære i at tilbyde professionel vejledning.

Med dagens tilbud får du også et par CEP-kompressionsstrømper, der støtter og aflaster dine ben under løbeturen. "Sokkerne hjælper med at holde venepumperne i gang, hvilket gør, at dine ben ikke bliver så tunge. Du har friskere ben gennem hele turen, og du restituerer hurtigere bagefter," forklarer Torben.

Københavns bedste løberute

Når nu jeg har en løbeekspert i røret, spørger jeg ham om hvilken løberute, der - i hans optik - er den bedste i København. "Det er turen langs voldene omkring Christianshavn," svarer Torben. "Her får du en god, lang rute uden stop. Du løber langs vandet - det motiverer og gør dig i godt humør.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.03.2012 til 31.05.2012.

Du kan kun bruget ét gavekort pr. skokøb.

Du kan ikke kombinere flere værdibeviser.

Gavekortet gælder kun på sko, og ikke på i forvejen nedsatte varer.

Husk at medbringe dit værdibevis.Information

Åbningstider:

Man-fre 10-17:30
Lør 10-14

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Regama Running
CVR: 30960343

Adresse

Amagerbrogade 31
2300 Kbh S
  • Regama Running
    Amagerbrogade 31
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation