Foto_01.jpg
Foto_02.jpg
Foto_03.jpg
Foto_04.jpg
Foto_05.jpg
Foto_06.jpg
Foto_07.jpg
Foto_08.jpg
Foto_09.jpg
Foto_10.jpg
Foto_11.jpg
Foto_12.jpg

Fotosession hos Marylou Studio

299,- / 700,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Fotosession hos Marylou Studio + 1 stk. færdigredigeret digitalt foto. Oplagt til fx et portræt af babyen, børnene, graviditeten eller familien

Up close and personal

Journalist: Mads Emil Wivel

 

De børnebørnsbilleder, der står linet op i de fleste danske bedsteforældrehjem, er ofte - i bedste fald - halvkedelige portrætter af utilpasse børn med dårligt hår og akavede kommandosmil. Med andre ord: fastfrosne øjebliksbilleder fra situationer, der egentlig ville være bedst tjent med at gå i glemmebogen. Men det er slut nu. Vandkæmmede unger foran gråmelerede baggrunde er fortid, i hvert fald hvis det står til fotograf Katja Hansson fra Marylou Studio.

"Alle kender de der marmorerede skolebilleder - jeg vil gerne lave noget andet, så folk ikke skal kigge på det samme altid. Jeg vil gerne gøre det lidt mere spændende og kæle lidt for detaljerne," fortæller Katja Hansson, da Downtown fanger hende på telefonen. Og hvad gør hun så for at gøre sine billeder spændende og anderledes?

"Jeg går tættere på det menneske, jeg portrætterer og laver mange closeup-billeder. Det bliver ofte mere personligt, synes jeg," fortæller Katja, der også altid giver sig god tid til at skabe kontakt og fjolle med de børn, hun fotograferer. På den måde er hun sikker på, at der opstår et naturligt og personligt øjebliksbillede, som rent faktisk er værd at huske tilbage på.

En uge efter …

... fotosessionen får du tilsendt en mail med et link til et personling online-galleri med 30 af dine bedste billeder. Herefeter udvælger du dit ynglingsbillede, som du så får tilsendt pr. mail i høj opløsning. Ønsker du flere billeder fra galleriet, koster de fra 80 kroner pr. styk. for printede versioner, og 200 kroner pr. styk for digitale billeder i høj opløsning.  Som Downtown-kunde får du 15 % rabat på ekstrabilleder, både printede og digitale.

Marylou Studio ligger i Vanløse tæt på offentlige transportmidler, og der er gode, gratis parkeringsmuligheder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.03.2012 til 14.09.2012.

Du skal bestille tid på 28 74 80 18 eller maryloustudio@hotmail.com.

Oplys ved booking, at du kommer fra Downtown.

Når du har booket en tid hos Marylou Studio, er din booking bindende.

Tilbuddet gælder max. 3 personer. Er I flere, koster det ekstra.

Afbud skal foretages senest 48 timer før fotograferingen. Ved manglende afbud eller udeblivelse kan du miste dit værdibevis.Information

Åbningstider:

Man-fre: 09-16

Weekend: Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Marylou Studio
CVR: ??

Adresse

Jyllingevej 59, kld.
2720 Vanløse
  • Marylou Studio
    Jyllingevej 59, kld.
    2720 Vanløse
    Tlf. 28 74 80 18
Vælg variation
Vælg variation