thor_001.JPG
thor_002.JPG
thor_003.JPG
thor_004.JPG
thor_005.JPG
thor_006.JPG
thor_007.JPG
thor_008.JPG
thor_009.JPG
thor_010.JPG
thor_011.JPG
thor_012.JPG
thor_013.JPG
thor_014.JPG

Få 1 times kropsterapi v/ Body sds-uddannede Thor Storm

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en dybdegående kropsterapeutisk massage v/ Thor Storm, der er uddannet kropsterapeut ved det anerkendte uddannelses- og behandlingscenter ”Body-sds”

Forløsende kropsterapeutisk massage

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg møder Thor Storm i hans lille klinik hos LagoCPH ved søerne. Hans klinik er en lys og afslappende oase, hvor byens støj er lukket ude, og der er plads til at geare helt ned. Levende lys lyser rummet op, og der er absolut ingen støvet Østens mystik over klinikken, som er moderne indrettet med Eames-stole, bønnebord fra Designer Zoo og Muuto-træknager.

"For mig er målet med enhver behandling at gøre den til en god oplevelse for min klient. Det gør jeg ved at opfylde de specifikke ønsker, der måtte være og ved at skabe et rum, hvor du føler dig både tryg og i gode hænder," siger Thor, mens han kigger nærværende på mig og spørger ind til mine problemstillinger. Og det er her kropsterapibehandlingen starter, for samtalen er nemlig udgangspunktet for den fysiske behandling.

Bagefter går Thor i gang med at massere fra top til tå. Han er uddannet kropsterapeut ved det anerkendte uddannelses- og behandlingscenter "Body-sds", og derfor er behandlingen en blanding af dybdemassage og en bred vifte af andre teknikker, såsom unikke, pulserende massageteknikker, akupressur, tryk på særlige zonepunkter samt ledfrigørelse.

Undervejs forklarer Thor, hvad han laver og giver mig råd til, hvordan jeg kan forbedre min helbredstilstand. Der er ikke den spænding i min krop, Thor ikke kan mærke eller se, og han korrigerer og hjælper mig til at trække vejret korrekt. Hele vejen igennem føler jeg mig i trygge og kyndige hænder.

Den klassiske kropsmassage får virkelig baghjul her hos Thor, for han arbejder med krop og sind som en helhed. Derfor bliver min behandling næsten lige så terapeutisk, som den er fysisk."Men behandlingen veksler meget fra person til person. Nogle har en følelsesmæssig reaktion på behandlingen, og så arbejder vi med det. Andre har mere behov for bare at blive æltet igennem," siger Thor.

Behandlingen sætter godt gang i kroppen, og Thor forklarer, at det er vigtigt at drikke godt med vand, da det er med til at hjælpe kroppen af med affaldsstoffer. Jeg går derfra med en masse at tænke over, og en følelse af lethed i krop og sind.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.02.2012 til 01.05.2013.

Bestil tid på Thors hjemmeside thorstorm.dk

Hjemmesiden fungerer ikke altid korrekt i Internet Explorer.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Ønskes yderligere info kontakt da kontakt@thorstorm.dkInformation

Åbningstider:

Efter aftale i tidsrummet 9-18

Aftalepart

Thor Storm
CVR: 32047130

Adresse

Nørrebrogade 183, 1. sal
2200 KBH N
  • Thor Storm
    Nørre Søgade 27A st. tv.
    1370 København K
Vælg variation
Vælg variation