firefly_001.JPG
firefly_002.jpg
firefly_003.JPG
firefly_004.JPG
firefly_005.JPG
firefly_006.JPG
firefly_007.JPG
firefly_008.JPG
firefly_009.JPG
firefly_010.JPG
firefly_011.JPG
firefly_012.JPG
firefly_013.JPG

Japansk menu for 2 personer

189,- / 378,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en japansk Yakiniku-frokostmenu for 2 personer på restaurant Fire Fly. I griller selv de lækre japanske råvarer ved bordet

Prøv kræfter med Yakiniku

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Fire Fly i Tårnby er den første restaurant i København, der tilbyder Yakiniku-tilberedt mad. Yakiniku betyder, at du selv tilbereder din mad ved bordet, hvilket er en populær måde at spise på i det meste af Asien. Især i Japan, hvor den 29. august er udråbt til national Yakiniku-dag. På restaurant Fire Fly ved er det Yakiniku-dag året rundt, og med dagens tilbud kan I glæde jer til en delikat, japansk frokostanretning, som i selv kokkererer på en lille bordgrill.

Downtowns udsendte medarbejdere kigger forbi Fire Fly en kold eftermiddag og får hurtigt varmen ved et lille bord med en indbygget grill i midten. Vi får serveret en tallerken med strimler af okse- og lammekød, kammuslinger, tigerrejer, grønne nudler og masser af friske grøntsager og begynder straks at tilberede de mundrette lækkerier.

"Nu har dit kød vist fået nok," pointerer min medspiser og anbefaler mig at komme lidt spicy tomat-dip på kødet, mens det stadig ligger på grillen. Det resulterer i en lynmarinerende effekt på det tynde oksekød og er en ubetinget succes. Prøv selv Fire Flys japanske Yakiniku-frokost - det er en oplevelse både for sanser og smagsløg.

I kan glæde jer til følgende:

Yakiniku-menu bestående af oksekød, lammekød, tigerrejer, kammuslinger, japanske vegetarnudler, courgetter, aubergine, svampe og tre slags dyppelse (soja, sesam og tomat).

Rigtig god fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.02.2012 til 25.05.2012.

Du skal bestille bord 1 dag i forvejen på tlf. 32 50 32 39.

Der kan max. sidde 4 personer ved hvert bord.Information

Åbningstider:

Tilbuddet kan benyttes mellem 12-16.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fire Fly
CVR: ??

Adresse

Demezasvej 22
  • Fire Fly
    Tårnby Torv 7
    2770 Kastrup
    Tlf. 32 50 32 39
Vælg variation
Vælg variation