ea_001.JPG
ea_002.JPG
ea_003.JPG
ea_004.JPG
ea_005.JPG

Kom i balance med ½ times sportszoneterapi + 15 min. samtale

195,- / 390,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få ½ times afspændende sportszoneterapi, hvor Ea Schous præcise tryk på din krop får dine spændte muskler til at løsne - du får også 15 min. helbredssamtale

Styrk kroppen med lindrende & forebyggende zoneterapi

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det er en hjertevarm og snakkende Ea, der tager imod mig i AstrologiHuset på Østerbro, hvor hun har sin lille klinik. Mens vi sætter os til rette, fortæller hun om sin passion for sportszoneterapien, som hun har arbejdet med i over 25 år. "Interessen kom, da jeg selv måtte søge zoneterapi på grund af en rygskade. Jeg så og oplevede selv, hvor stor effekt behandlingen havde. Det fik mig til at ville arbejde med det" siger Ea, der er registreret alternativ behandler (RAB).

Ea har bred erfaring med at booste både unge & gamles helbred og afhjælpe vidt forskellige symptomer. Særligt sportsskader, migræne/hovedpine og muskelinfiltrationer har hun gode resultater med at behandle.

Inden behandlingen forklarer Ea mig, at det godt kan gøre ondt, fordi hun med sin tommelfinger strækker de muskler, som har trukket sig sammen, ud igen. Indtil de slapper af. "Og det vil gøre ondt," konstaterer hun.

Behandlingen starter under fødderne. Det er nemlig her alle nerverne ender, og de sladrer om min krops spændinger. Resten af behandlingen arbejder Ea over det meste af kroppen med at smutte alle hovedgrupper af musklerne.

"Prøv at se den forskel, der er på det lår, hvor jeg lige har smuttet musklerne og det, hvor jeg ikke har," siger Ea og peger. Jeg kigger ganske imponeret på mine lår, for der er virkelig en væsentlig forskel. Ea forklarer mig, at det er fordi, musklerne er løsnet, og nu er i deres naturlige stilling.

Som behandlingen skrider frem må jeg - ganske som Ea sagde - sande, at det gør ondt. Men jeg synes alligevel om det. For jeg kan mærke musklerne give sig under Eas behandling, og senere, da jeg er på vej hjem, føles mine ben meget lettere end vanligt. Cykelturen hjem går faktisk let, selvom der er modvind.

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.02.2012 til 23.05.2012.

Max. 250 værdibeviser til salg

Max 1 værdibevis pr. person

Bestil tid på tlf.: 51 51 65 07

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 2 timer før din aftale på tlf.: 51 51 65 07

Ved manglende afbud eller udeblivelse er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brugInformation

Åbningstider:

Man: 8-20

Ons: 8-20

Fre: 8-20

Lør: 8-14

Eller efter aftale

Aftalepart

Ea’s Zoneterapi
CVR: ??
 • Ea’s Zoneterapi
  AstrologiHuset
  Teglværksgade 37, 4.sal
  2100 København Ø
  Tlf.: 51 51 65 07
Vælg variation
Vælg variation