jensgunder_001.JPG
jensgunder_002.JPG
jensgunder_003.JPG
jensgunder_004.JPG
jensgunder_005.JPG
jensgunder_006.JPG
jensgunder_007.JPG
jensgunder_008.JPG
jensgunder_009.JPG
jensgunder_010.JPG

Klip & Kur i salon Gunnar/Berner hos trendy frisør Charlotte Nowack Brandt

399,- / 800,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Klip & Kur i salon Gunnar/Berner hos trendy frisør Charlotte Nowack Brandt, der har lavet shows for bl.a. Wood Wood, Stine Goya & munthe plus simonsen

Forvent lidt mere af din frisør

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

Hos frisørsalon Gunnar/Berner i den Nørrebroske ende af flotte Ryesgade kan du forvente lidt mere end en almindelig klipning. Og tager du blot et lille kig på deres website, bliver du straks klar over, at originalitet, æstetik og mode er i højsædet hos de anerkendte frisører Jens Gunnar og Charlotte Nowack Brandt.

Det høje niveau af frisørhåndværk, som både Charlotte og Jens Gunnar jævnligt træner hos L'Oréal, koblet med perfektionisme og kreativitet, har medført, at de begge udmærker sig i den danske og internationale modeverden. Den etablerede frisør Jens Gunnar har klippet for Gun Britt, stylet tonsvis af modeller og celebrities som Paris Hilton, Ashley Judd og Ed Harris og været med til at lave Sport Illustrated i New York.

Du vil blive klippet af Charlotte Nowack Brandt, som er uddannet hos Rodian&Rodian og stadig et spirende frisørtalent, selvom hun allerede har lavet modeshows for bl.a. Wood Wood, Stine Goya, Rützou og munthe plus simonsen. Hun suger inspiration og modetendenser til sig i alt fra rejser til musik og mennesker i det københavnske gadeliv. I salonen på Ryesgade bruger hun sin lidenskab for både klassisk high-end fashion og skæv street fashion til at skabe looks, der passer perfekt til kundernes ønsker.

Tilbuddet inkluderer vask, klip, lækker hårkur og føn, og du kan tilkøbe striber og/eller farve med 20% rabat, når du bestiller tid.

Jeg har kun at sige: Glæd dig!

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.02.2012 til 21.06.2012.

Bestil tid på tlf. 22 40 68 53 eller via mail berner@jensgunnar.com. Ved tidsbestilling kan du få 20% rabat på farve og/eller striber. Læs mere på deres facebookgruppe her

Max. 1 værdibevis pr. person

Max. 200 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Man-fre: 10-19

Lør: Efter aftale

Aftalepart

Charlotte Nowack Brandt
CVR: 33838409
  • Charlotte Nowack Brandt
    Ryesgade 1
    2200 København N
    Tlf. 22 40 68 53
Vælg variation
Vælg variation