Helle_Helle_001.jpg
Helle_Helle_002.jpg

2 billetter til forpremiere på ”Dette burde skrives i nutid”

215,- / 430,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få fingrene i 2 billetter til Mungo Parks forpremiere d. 5/3 på teaterstykket ”Dette burde skrives i nutid,” som er baseret på Helle Helles succesroman

Dvælende litteratur på teaterform

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Mungo Park

 

Endelig har jeg - og mange andre - mulighed for at se Helle Helles fængslende sprog og skarpe, kortskårne iagttagelser iscenesat som et teaterstykke, når Mungo Park har premiere på "Dette burde skrives i nutid." Du kan være så heldig at få 2 billetter til forpremieren på stykket, når Helle Helles litteratur for første gang forvandles til teater. Stykket har allerede stor succes inden premieren, og spilleperioden er netop blevet forlænget fra marts til juni. Det er med god grund, hvis det allerede nu begynder at krible i maven.

Teaterstykket "Dette burde skrives i nutid" er baseret på romanen af samme navn. Det handler om den unge Dorte Hansen, der bor til leje ved stationen i Glumsø på Sydsjælland. Hver dag tager hun toget til København for at passe sit studie, men hun når sjældent frem til universitetet. Der er meget andet, der forstyrrer: Fortiden med Per Finland, forældrene på trappetrinnet og godstogene, der kommer buldrende natten igennem.

Helle Helles roman vandt både læsere og anmelders hjerter. Den blev kaldt et nonchalant mesterværk fra hendes hånd, og forfatteren blev tildelt titlen som uofficiel Danmarksmester i antydningens kunst. Senest og helt officielt har romanen vundet den prestigefulde pris De Gyldne Laurbær. Og når romanen iscenesættes til teater er det Mungo Parks anmelderroste direktør Martin Lyngbo, der står for iscenesættelsen. Han har tidligere instrueret bl.a. Forstad, Mungo Park - Manden bag navnet og Forførerens dagbog, som oplevede stor anerkendelse blandt anmeldere og publikum.

Mungo Park ligger lige ved Allerød station og er et repertoireteater med et fast tilknyttet ensemble af landets mest talentfulde unge skuespillere, instruktører, dramatikere og tone- og belysningsmestre. I forestillingen medvirker Marie Bach Hansen, Christine Albeck Børge, Kasper Leisner og Jonas Munck Hansen.

På Downtown-redaktionen er vi meget begejstrede ved tanken om Helle Helles litteratur i teaterform - og vi kan kun ønske rigtig god fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.03.2012 til 03.06.2012.

Stykket starter kl. 20. Gæsterne skal være der senest kl. 19:30

Max 79 værdibeviser til salg

Værdibeviset kan ikke refunderes

Når du har foretaget dit køb, står du på Mungo Parks gæsteliste, og du får ikke tilsendt nogle billetter. Derfor er der ingen fortrydelsesret.Information

Åbningstider:

5/3: Mødetid: Kl. 19.30

Aftalepart

Mungo Park
CVR: 26474736

Adresse

Fritz Hansens Vej 23
3450 Allerød
  • Mungo Park
    Fritz Hansens vej 23
    3450 Allerød
Vælg variation
Vælg variation