lifecair_001.JPG
lifecair_003.JPG
lifecair_004.JPG
lifecair_008.JPG
lifecair_009.JPG
lifecair_011.JPG
lifecair_012.jpg

Effektiv slankebehandling fra Klinik Lifecare

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Slut med overflødige kilo! Klinik Lifecares skånsomme biostimulation fjerner effektivt og helt smertefrit de ekstra kilo og giver dig figuren tilbage

Bliv slank på den nemme måde

Journalist: Severin Hygum og Durita Dybczak

 

Er du træt af at skulle trække maven ind eller har opgivet træning og kure, der påvirker samvittigheden mere end vægten? Klinik Lifecare ved, hvad der skal til. Og de har udstyret til at tage hånd om de overflødige centimeter på kroppen.

Klinik Lifecares autoriserede behandlere har flere års erfaring med den særlige Ultratone biostimulation. De laver et individuelt program lige til dine behov - alt efter om det er punktfedt, appelsinhud, strækmærker, løs hud eller slappe muskler, som du vil af med. Biostimulation kan, ifølge Line Colvig Eriksen fra Klinik Lifecare, også lindre ømme muskler, modvirke væskeophobninger og hjælpe med bækkenbundsopstramning.

Når du har lagt dig til rette på briksen, sætter behandleren de selvklæbende 'pads' på områder omkring mave, talje, baller og lår. Mens rolig musik kører i baggrunden, arbejder din krop intensivt i en halv time.

Hverken under eller efter behandlingen kan du mærke nogen form for ubehag. Ultratone-frekvenserne ilter nemlig musklerne samtidig med, at de arbejder. Og som ved fysisk træning arbejder din krop efterfølgende videre, hvilket resulterer i en øget forbrænding.

Det anbefales at få flere behandlinger for et vedvarende resultat. Downtown-medlemmer tilbydes efterfølgende 5 behandlinger for 1750 kr.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.02.2012 til 22.05.2012.

Tidsbestilling er påkrævet på klinikkens hjemmeside.

Vælg "Downtown biostimulation" Husk at oplyse referencenr ved tidsbestilling.

Max 1 værdibevis pr. person

Afbestilling skal ske mindst 24 timer i forvejen - ellers kan værdibeviset blive indløst.Information

Åbningstider:

Efter aftale og i tidsrummet:
Man-tors: 8.30-18
Fre: 9-18

Aftalepart

Klinik LifeCare
CVR: 29911827

Adresse

Jernbanevej 3A
2800 Lyngby
  • Klinik LifeCare
    Jernbanevej 3A
    2800 Lyngby
Vælg variation
Vælg variation