Timeout_001.jpg
Timeout_002.jpg
Timeout_003.jpg
Timeout_004.jpg
Timeout_005.jpg
Timeout_006.jpg
Timeout_007.jpg
Timeout_008.jpg
Timeout_009.jpg

Få det hæsblæsende quizspil Time Out fra Spilcompagniet.dk

249,- / 499,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Saml vennerne om det mest nervepirrende og hæsblæsende quizspil længe. I det anmelderroste Time Out er det nemlig tiden, der kårer vinderen

Tiden er din værste fjende

Journalist: Henrik Nordstrøm Mortensen

 

Det kan jeg simpelthen ikke komme i tanke om… Åh, tiden tæller nedad. De andre omkring mig venter i spænding. Tænk, tænk, tænk. Hvad er det nu, hovedstaden i Ungarn hedder? Jeg gætter på Sofia. Pokkers, der tabte jeg mere tid.

I det anmelderroste spil Time Out er tiden din største fjende. For grubler du for længe over spørgsmålene, taber du. Nu kan du købe det nervepirrende, sjove og anmelderroste quizspil på www.spilcompagniet.dk.

Reglerne er kort fortalt: Du og minimum en medspiller har hver et stopur, der tæller ned. Hver deltager får eksempelvis to minutter til at svare på en række spørgsmål, som I trækker ved hjælp af en kategoriterning.

Et korrekt svar giver 10 ekstra sekunder. Hvis du svarer forkert på spørgsmålet eller ikke har noget svar inden for 20 sekunder, sendes spørgsmålet videre til ham eller hende ved siden af. Hvis denne person svarer korrekt, vinder han eller hun 10 sekunder.

Og heldigvis kan I blive ved med at grave nye spørgsmål frem, for der er 3.200 forskellige at vælge imellem. Den spiller, der løber tør for tid sidst, vinder.

Time Out pifter virkelig lørdagshyggen op, og som spilanmelder fra Politiken Thomas Vigild skriver:  "Det er utroligt simpelt, men urets ustoppelige march mod nul tilføjer en stressfaktor, som vi ellers kun kender fra tv-quizzer med store præmier på spil".

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.02.2012 til 05.03.2012.

Max. 2 værdibeviser pr. person

Max. 400 værdibeviser til salg

Du kan enten afhente spillet hos Spilcompagniet i Frederikssund eller få det tilsendt. Fragt betales af kunden og koster mellem  55-65 kr.

Leveringstid: 3-6 dage

Alle henvendelser om spillet skal ske til spilcompagniet.dk på tlf.: 30 34 11 61

Spillet bestilles på www.spilcompagniet.dk under boksen "Indløs dit Downtown værdibevis her".

Returnering af spil (reklamation m.m.) skal ske efter Spilcompagniets regler. Se mere på www.spilcompagniet.dk/handelsbetingelser.asp. Downtowns kundeservice skal også kontaktes Information

??

Anmeldelser

fyens.dk

"De elektroniske ure på spillepladen klarer nedtællingen og er nemme at bruge. Det giver spillet et godt flow, at der skal svares hurtigt på spørgsmålene, for på den måde bliver det ikke trukket i langdrag"

set på fyens.dk

trustpilot.dk

"Jeg kan kun anbefale andre kunder at bestille fra denne side! Det er nemt at finde rundt, nemt at bestille, super betjening !"

set på trustpilot.dk

Aftalepart

Spilcompagniet
CVR: 30530764

Adresse

Ellehammervej 12 B
3600 Friderikssund
  • Spilcompagniet
    Ellehammervej 12B
    3600 Frederikssund
    Tlf.: 30 34 11 61
Vælg variation
Vælg variation