nordisk_004.jpg
nordisk_005.jpg
rengoering1_copy.jpg
rengoering3_copy.jpg

Få rengjort hele hjemmet af professionelle

349,- / 698,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få gjort rent i hele hjemmet med 2 timers professionel rengøring. Overlad trygt tjansen til Perfect Service og træk efterfølgende beløbet fra i skat

Send regningen til skattefar!

Journalist: Severin Hygum

 

Perfect Service klarer de sure pligter for dig. Om det er gulvvasken, de beskidte vægge, et tilgroet badeværelse eller hækklipningen, du ikke kan overskue, så kan du få det hele klaret af én af firmaets ihærdige medarbejdere. I sommer blev det endda muligt at trække serviceydelser som rengøring fra i skat, hvilket gør rengøringshjælpen endnu mere tillokkende.

Ifølge Perfect Service er rengøring en tillidssag. Derfor gør de en stor indsats for, at du trygt kan overlade tjansen til de professionelle. Og det er ganske enkelt bare lækkert at slippe billigt fra den lidt kedelige pligt - især, når arbejdet udføres ordentligt.

Det er lidt forskelligt, hvor meget Perfect Service kan nå at gøre rent på de 2 timer. Men i langt de fleste hjem kan de nå en normal rengøring med støvsugning og gulvvask, afstøvning af flader, rengøring af badeværelse/toilet samt vask af skabe og låger i køkkenet.

Alt hvad du skal gøre er at finde tidspunktet for, hvornår rengøring skal udføres. Det er lettest, hvis du er hjemme, så medarbejderen kan komme ind. Du skal også sørge for, at der er støvsuger og rengøringsartikler til rådighed på dagen.

Er du sjældent hjemme, kan du også lave en aftale med Perfect Service, hvor de låner en nøgle. Perfect Service gør rent mandag til fredag kl. 7-17.

dette link kan du læse mere om, hvordan du trækker beløbet fra i skat.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.02.2012 til 01.05.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbooking på tlf. 23 72 26 28 eller mail mail@perfectservice.dk.

Eventuel afbestilling af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen af hensyn til firmaets planlægning. Ved for sent afbud bliver dit værdibevis indløst.

Perfect Service gør rent mandag til fredag kl. 7-17.

Kørsel er inkl. i København, Valby, Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København K og på Amager. Bor du f.eks. i Køge, Virum, Farum mv., koster kørsel 40 kr. ekstra. Ring evt. og hør nærmere inden du køber værdibeviset.

Du skal selv sørge for, at der er støvsuger og rengøringsartikler til rådighed på dagen.Information

Åbningstider:

Man-fre: kl. 7-17

Aftalepart

Perfekt Service
CVR: ??

Adresse

Viby Allé 2
2770 Kastrup
Vælg variation
Vælg variation