Hanti001.jpg
Shant002.jpg
Shanti003.jpg

??

475,- / 950,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

50% på 90 minutters dybdegående deluxe massage hos stemningsfyldte Shanti Room i indre København

Indre ro i det indre København

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Dybdegående deluxe behandlingen er en oplagt julegaveidé til en af dine nærmeste - eller måske til dig selv? Med dagens tilbud sørger Antoni Melander fra Shanti Room for, at der bliver løsnet op i din krops blokeringer og spændinger, så du kan gå det nye år i møde med fornyet energi.

Shanti betyder indre ro og med dette in mente ved jeg, hvad jeg går ind til. Tror jeg. For da jeg træder ind i varmen denne kolde snevejrsdag i december, går det op for mig, at Shanti Room er noget ud over det sædvanlige. Indre ro - jovist - men  også ren magi for øjet og sjælen.

Trine Højgaard, indehaver af Shanti Room, har formået at skabe nogle lækre, lyse og stemningsfulde rum, som du bare har lyst til at opholde dig i. Velvære, forkælelse og eksklusivitet er i højsædet og gennemsyrer alt lige fra de store linjer til den lille detalje.

Antoni Melander har tillært sig teknikker, hentet fra Østens visdom og er både et naturtalent og en højtuddannet og erfaren massør. I den dybdegående deluxe behandling sætter Antoni fokus på dig og dine behov, ud fra hvad han kan læse i din krops reaktioner. I massagen arbejder Antoni primært ud fra meridianbanerne, hvor han afbalancerer kroppens blokeringer ved hjælp af lange tryk på spændingerne.

Healing kan hurtigt lyde lidt for alternativt, men hos Shanti Room er der absolut ikke noget hokus pokus. Healingsekvenserne i massagen består i at stimulere chakrapunkter og smertepunkter som f.eks. solarpleksus. Ved at stimulere disse punkter fyldes din krop med ny energi.

Hver behandling rundes af med en gennemgang af forløbet og en samtale om, hvad du kan gøre for at passe bedst muligt på dig selv ved at lytte til din krop. Antoni Melander vil også rådgive om kost og motion efter ønske.

Shanti Room skaber ro i Københavns kaos - og på trods af, at jeg ikke har været en tur på briksen, går jeg går ud i det hvide sneindpakkede København med langt mere overskud, end da jeg kom.

Betingelser

 • Kan indløses fra 10.12.2010 til 24.01.2011.

Max. 90 værdibeviser til salg.

Bestil tid på: antoni.shantiroom@gmail.com

Afbestilling skal ske senest 3 dage før.

Hvis man udebliver fra aftalen, bliver ens værdibevis stadig indløst.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag og tirsdag: 10.00 - 21.00 eller efter aftale

www.shantiroom.dk

Aftalepart

Shanti Room
CVR: ??

Adresse

Lavendelstræde 5 3
1462 København K
 • Shanti Room
  ShantiRoom
  Lavendelstræde 5-7
  Baghuset 3. sal
  1462 kbh k
Vælg variation
Vælg variation