jeppe_001.JPG
jeppe_002.JPG
jeppe_003.JPG
jeppe_004.JPG
jeppe_005.JPG
jeppe_006.JPG
jeppe_007.JPG
jeppe_008.JPG
jeppe_009.JPG

Spændingsforløsende ManuVision-behandling i Indre By

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en times forløsende ManuVision-behandling hos den certificerede og entusiastiske behandler Jeppe Dalsgaard i Indre By

Råb det i stedet for at holde det tilbage

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

»Arrv, det gør lidt ondt«, lyder det med ynkelig musestemme fra Downtowns udsendte, da han ligger i noget, der minder om et wrestling-greb med en albue plantet solidt i baglåret.

»Råb det i stedet for at holde det tilbage«, siger ManuVision-behandler Jeppe Dalsgaard roligt og forklarer, at det gælder om at give slip.

»Nogle begynder at grine, nogle begynder at græde, og andre begynder at råbe, hvis det er det, de har brug for«, siger han og pointerer, at lige meget hvordan du reagerer, er det et sundhedstegn. Det vigtigste er, at du løsner op.

Og det gør jeg, for Jeppe Dalsgaard ved, hvad han laver. Langsomt lærer jeg at trække vejret helt ned i maven og begynder at slappe af i nakken, selvom en tommelfinger er boret smertefuldt langt op i min trædepude.

Helt konkret kan behandlingen afhjælpe psykiske skavanker som stress og depression og fysiske lidelser som piskesmæld og diskusprolaps. Men behandlingen henvender sig i særdeleshed til moderne mennesker, der har en travl og hektisk hverdag.

»De fleste har bare brug for at få en fornemmelse for deres krop igen. Du arbejder oppe i hovedet hele dagen, og nogle gange har du simpelthen behov for at mærke, hvor du er henne - få en jordforbindelse«, forklarer Jeppe Dalsgaard og knækker min ryg, så det giver en både foruroligende høj og fantastisk forløsende lyd.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.02.2012 til 18.07.2012.

Tidsbestilling påkrævet. Skriv for at aftale en tid på manuvision@jdalsgaard.dk

Max 150 værdibeviser til salg

Max 1 værdibevis pr. personInformation

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

ManuVision/ v. Jeppe Dalsgaard
CVR: 33840306

Adresse

Blegdamsvej 68
  • ManuVision/ v. Jeppe Dalsgaard
    Jeppe Dalsgaard
    Nørregade 28D, 1. sal
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation