dk_puds_001.jpg
dk_puds_002.jpg
dk_puds_003.jpg
dk_puds_004.jpg
dk_puds_005.jpg
dk_puds_006.jpg
dk_puds_007.jpg

Få pudset dine vinduer af professionelle

149,- / 375,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Byd forårssolen ind i stuen med en professionel vinduespudsning fra dkPuds. Tilbuddet rækker til de fleste boliger og er inkl. kørsel

Få forårsrene ruder

Journalist: Severin Hygum

 

Vinduespudsning er én af de sure pligter, man helst bare gerne vil have overstået. Bor man i lejlighed, er det endnu mere surt - og farligt - at skulle hænge ud af vinduerne med en vinduesskraber i den ene hånd og en klud i den anden. dkPuds kan klare det hele for dig, så du ikke mindes om de beskidte ruder, hver gang solstrålerne vil ind.

"Skal man blot ha' rengjort ruderne udvendigt, behøver man ikke engang være hjemme. Så kan man glæde sig over at komme hjem til rene ruder efter en hård arbejdsdag," forklarer Helgi Holmgeirsson fra dkPuds, da jeg fanger ham på telefonen.

Bor du på 2. sal eller derover, bliver vinduerne altid rengjort både indvendigt og udvendigt. Det kræver dog, du er hjemme, så vinduespudserne kan komme ind - men så får du også en mere komplet vinduespudsning, som virkelig kan ses.

Sådan gør du:
Prisen udregnes efter antal ruder, etage og om du skal have pudset både ind- og udvendigt. Du kan på forhånd tjekke prisen via dette link. Bestillingen foregår derefter med referencenummeret (med bindestreg og bogstaver) i boksen 'rabatkode' via dette link. Dit Downtown-referencenummer giver en rabat på 375 kr. Beregnes prisen til et beløb under dette, skal du af tekniske årsager betale 1 kr. for at bestillingen kan gå igennem. Når du først er oprettet som kunde, behøver du ikke tænke på at betale vinduespudseren - det sker automatisk efter hver pudsning, så længe du ønsker det.

Som en god service overføres et eventuelt ubrugt tilgodehavende til næste gang (ved regelmæssig pudsning f.eks. hver 2. måned). "Over 70 % af vores kunder vælger et abonnement, fordi prisen pr. gang så bliver langt billigere. Folk er også glade for at vi leverer kvalitetsarbejde hver gang - alle vores vinduespudsere er personligt udvalgt blandt landets bedste," lover Helgi.

I sommer blev det desuden muligt at trække ydelser som vinduespudsning fra i skat. Det giver en yderligere besparelse på 33 % gennem det såkaldte servicefradrag. Læs mere her på Skats website ved at klikke her.

dkPuds er desuden Danmarks første webbaserede og landsdækkende vinduespudser for private. Eneste krav er, at du selv kan beregne prisen og købe din vinduespudsning online.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.02.2012 til 21.04.2012.

Tilbuddet kan først bruges fra d. 21/2 2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tilbuddet giver en rabat på 375 kr., som fratrækkes ved bestilling online på www.dkpuds.dk/deal

Her indtastes hele referencenummeret (med både tal, bindestreg og bogstaver) i rabatkodefeltet samt navn, adresse, telefonnummer, antal ruder m.m.

Prisen for din bolig kan udregnes online på www.dkpuds.dk/vinduespudsning-omraade.html

Evt. afbestilling af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen af hensyn til firmaets planlægning - ellers kan værdibeviset blive indløst. Kontakt i tilfælde heraf både Downtown og dkPuds.

Har du meget få ruder, og ønsker du ikke abonnement, opnås den fulde rabat ikke. Beregn selv prisen online.

Spørgsmål vedrørende tilbuddet og eventuel afmelding af abonnement gøres på tlf. 50 50 37 12 eller mail kundeservice@dkpuds.dkInformation

Åbningstider:

Efter aftale.

Hjemmeside:

www.dkpuds.dk

Booking på www.dkpuds.dk/amember/deal.php

Prisberegning på dkpuds.dk/vinduespudsning-omraade.html

Anmeldelser

dethitter.dk

"De skriver at kvaliteten er i top. Det kan jeg skrive under på. Og så er manden hurtig til at pudse - men også frisk på at komme hurtigt, hvis man gerne vil have det gjort inden man skal have gæster osv."

Set på dethitter.dk

"Genialt koncept. Hurtig udrykning og vinduerne har aldrig været renere. Kan varmt anbefales."

Set på dethitter.dk

Aftalepart

dkPuds
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation