lacoppia_001.JPG
lacoppia_002.JPG
lacoppia_003.JPG
lacoppia_004.JPG
lacoppia_005.JPG
lacoppia_006.JPG
lacoppia_007.JPG
lacoppia_008.JPG
lacoppia_009.JPG
lacoppia_010.JPG
lacoppia_011.JPG

3-retters italiensk menu på La Coppia i Store Kongensgade

249,- / 510,-
 • 51% rabat
 • Slutter om

3-retters italiensk menu hos La Coppia på Store Kongensgade med valgfri forret & hovedret samt mushy chokoladekage til dessert. Gælder for 2 personer

Venedig på Store Kongensgade

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Restaurant La Coppia på Store Kongensgade er romantisk indrettet med motiver fra Venedig på væggene, stearinlys på bordene, rødvin i glassene og klassisk musik i højttalerne. Som gæst sidder du i små båse, der med lidt fantasi og god vilje henfører dig til en vaskeægte venetiansk gondoltur forbi Markuspladsen på Canal Grande.

"I går kom der en pige herind og spurgte 'åhh kan I gemme denne her ring i min kærestes champagneglas, jeg har tænkt mig at fri til ham i aften'," fortæller en tjener, da Downtown er forbi til en prøvesmagning. "Det ville vi selvfølgelig gerne, og ham kæresten sagde heldigvis ja," uddyber tjeneren med et smil og fortæller, at mange besøger La Coppia med en romantisk date for øje.

Italiensk mad kalder på italiensk vin, og La Coppia har et glimrende udvalg. Tjeneren anbefaler en flaske Ripasso Valpolicella, 'Le Poesie', der går godt til både carbonara og svinemørbrad. Vin er ikke en del af dagens tilbud, men er en oplagt mulighed, hvis I har spenderbukserne på.

Glæd jer til følgende menu

 • Forret: Dagens suppe, som da Downtown besøgte La Coppia, var cremet tomatsuppe med et par dråber basilikumolie eller bruschetta med friske tomater, basilikum, oregano og hvidløgsolie på italiensk durumhvedebrød.
 • Hovedret: Italiensk pasta med bacon, æg, parmesan, persille og sort peber eller svinemørbrad med ovnstegte kartofler, dagens garniture og sovs af røde bær og rødvin.
 • Dessert: Chokoladekage med appelsinsauce.

Rigtig god fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.02.2012 til 21.05.2012.

Bookning af bord er påkrævet og skal ske på tlf. 32 18 04 04 (oplys at du kommer fra Downtown).

Det er først muligt at komme i kontakt med restauranten efter kl. 17.

Tilbudsprisen er udregnet efter den dyreste af forretterne og den dyreste af hovedretterne.Information

Åbningstider:

Man-søn: 17-24

Anmeldelser

AOK

"Lækkert velkomst - Konen og jeg tog en tur igennem Kongensgade og fik øje på La Coppia. Da vi gik derinde, var der ingen ledige pladser men vi blev hurtigt henvist til baren, hvor vi skulle vente på et bord og fik et lækkert glas hvidvin, mens vi ventede."

-

"Lækker pasta - Jeg var på La Coppia med mine forældre i sidste uge, og bestilte en gang pasta med noget oksekød og fløde-trøffel-sauce (kan ikke lige huske navnet på retten), og den var så lækker. Saucen var tilpas smagt til, og der var nok af den."

(Begge set på AOK)

Aftalepart

Restaurant Mance
CVR: 34 47 01 54

Adresse

Store Kongensgade 69
1264 København K
 • La Coppia
  Store Kongensgade 69
  1264 København K
  Tlf. 32 18 04 04
Vælg variation
Vælg variation