clairvoyance_003.jpg
claivoyance_004.jpg
clairvoyance_001.jpg

Clairvoyance med valgfri afdødekontakt hos Shannon Bethel

599,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

1 times clairvoyance med valgfri afdødekontakt hos internationalt anderkendte Shannon Bethel, der er kendt fra tv-serien ”Jagten på den 6. sans”

Samtaler med de døde…

Journalist: Mads Emil Wivel

 

"Det er min store passion i livet at snakke med de døde," fortæller Shannon og slår en varm latter op. Hun kan godt selv høre, at det lyder sjovt, men hun mener det ganske seriøst. "Faktisk er det ofte en utrolig rørende oplevelse for folk at komme i kontakt med afdøde venner og familiemedlemmer. Folk har tit ikke sagt ordenligt farvel, og det kan derfor være en smuk begivenhed at genskabe kontakten. Det er en healing af relationen mellem de pågældende mennesker," forklarer Shannon, da Downtown fanger hende på telefonen.

Helt konkret foregår det på den måde, at Shannon - uden at vide hvem den pågældende klient ønsker at komme i kontakt med - inviterer de døde til at komme på besøg. "Og så kommer der dem, der kommer. For det meste er det dem, du ønsker at høre fra, der dukker op, men det er ikke til at vide på forhånd," forklarer hun og vurderer, at det i omkring 90 procent af tilfældene lykkes at etablere kontakt til den ønskede relation.

Hvis du ikke har lyst til at prøve kræfter med afdødekontakt, kan forløbet fokusere på clairvoyance, der er en anden af Shannons store passioner. Her tager hun udgangspunkt i din livssituation, som den ser ud lige nu, og det kan være en enormt gavnlig proces, mener hun. "Når der bliver sat ord på de valg, du står over for nu og her, har det ofte en utrolig afklarende effekt - og det er meget gavnligt for forskellige beslutningsprocesser," forklarer Shannon, der ved et clairvoyanceforløb også vil give sit bud på hvilke veje, der giver positiv energi til netop dig.

Hvad end du vælger clairvoyance med eller uden afdødekontakt, er du sikker på, at du får en positiv oplevelse fyldt med kærlighed, forklarer Shannon. "Jeg arbejder meget med opmuntring for øje. Den åndelige verden er positiv - du går altid opløftet fra en konsultation," fortæller hun og påpeger, at der under forløbet naturligvis også bliver rig mulighed for at stille spørgsmål. Og selvom dagens tilbud lyder på 1 time, giver Shannon sig altid god tid til sine kunder og sætter gerne halvanden time af til dig, hvis det er det, du har brug for.

Hvis du vil lære Shannon bedre at kende, så klik dig videre her:

  • Læs interview med Shannon her
  • Eller hør interview med hende her
  • Eller læs videre på hendes hjemmeside her

Et par punkter, som Shannon ikke beskæftiger sig med:

  • Som udgangspunkt forudsiger Shannon ikke fremtiden, men det hænder, at den åndelige verden giver opmuntring vedr. din nærmeste fremtid, og så bliver det naturligvis videregivet til dig.
  • Hun stiller ikke ind på en 3. person.
  • Hun stiller ikke diagnoser eller rådgiver i psykiatriske eller lægelige spørgsmål.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.02.2012 til 19.04.2012.

Tidbestilling er påkrævet på mail medieskab@gmail.com hvor du skal oplyse dit referencenummer. Derefter er aftalen med Shannon bindende.

Konsultationen forgår på Amager og bus 5A og 350S kører lige til døren. Shannon giver dig besked om det nøjagtige sted, når du bestiller tid over mail.

Ved tidsbestilling er det vigtigt, at du kun oplyser dit fornavn samt et nummer, du kan træffes på. Oplys desuden hvilken type sitting, du ønsker, altså clairvoyance og/eller afdødekontakt.

Aflysning kan ske senest 24 timer forinden.

Efter konsultationen får du tilsendt et link, hvor du kan hente en optagelse af hele forløbet.

Tilbuddet er inkl. en optagelse af forløbet.Information

Åbningstider:

Efter aftale på hverdage efter kl. 17 og weekender efter kl. 12.

Aftalepart

Clairvoyance v/Shannon Bethel
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation