Friis001.jpg
Friis002.jpg
Friis004.jpg

??

250,- / 500,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Hos Friis & Company finder du altid alle de sidste nye catwalk tendenser indenfor sko og accessories. Få et værdibevis for 500,-, men betal kun 250,-

Accessories og sko

Skribent: Rosa Cecilie Plum

Foto: Mads Jørgensen

Klassiske elegante stiletter, rå pumps, feminine ballerinaer, street støvletter med kilehæle og forede ruskin- eller læderstøvler står elegant side om side på hylderne, som var de små kunstværker. På andre hylder møder du et slaraffenland af tasker. Samme princip. Lige fra den lille elegante palliet gå-i-byen clutch til den store oversize rå lædertaske, som er uundværlig i din hverdag. For slet ikke at nævne, smykkerne, urene, tøjet og alle de andre accessories, som frister ethver fashoinista-hjerte.


Intet er overladt til tilfældighederne her. De store lysekroner i loftet, de sort og hvidlakerede rokokoinspirerede møbler, de gigantiske spejle og det store Friiis & Company Logo bag disken, som synes at være besat med diamanter, skaber tilsammen et moderne mondænt univers. Budskabet er klart. Bare fordi, du er på SU eller har brugt for mange penge på julegaver, så betyder det ikke, at du ikke kan være med på de sidste nye catwalktendenser. Et par fashionable sorte feststilletter ligger mellem 499,- til 999,- og en fest clutch kan du få fra 149,- til 499,-.

Friis & Companys design team er lynhurtige og dygtige til at opsnappe tendenserne, så de på ingen tid kan præsentere det sidste nye på hylderne i Friis & Company butikkerne verden over.

Med dagens tilbud i hånden kan du forkæle dig selv eller en du holder af med en moderigtig gave under træet.

Betingelser

 • Kan indløses fra 09.12.2010 til 31.01.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 600 værdibeviser til salg.

Kan indløses hos Friis & Company i Købmagergade eller Bruuns Galleri i Århus.

Gælder ikke til i forvejen nedsatte varer.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man.-fre: 10-18

Lør.:  10-16

www.friis-co.dk

Aftalepart

Friis & Company/Oill
CVR: 33374887

Adresse

Thoravej 7
2400 Kbh NV
 • Friis & Company/Oill
  Friis & Company
  Købmagergade 41
  1150 København K
 • Friis & Company/Oill
  Friis & Company
  Bruuns Galleri
  M. P. Bruunsgade 25, LM 506
  DK-8000 Århus C
Vælg variation
Vælg variation