Militaer_001.jpg
Militaer_01.jpg
Militaer_003.jpg

Prøv 2 timers forhindringsløb med instruktør

125,- / 250,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hiv vennerne med på en realistisk og udfordrende militæroplevelse med 2 timers forhindringsløb med instruktør. Tilbuddet gælder for 1 person

Det' militjær, Terkel!

Journalist: Rose Maria Værnet & Severin Hygum

 

Så er der igen en anledning til at hive kæresten, gutterne, sønnerne eller dig selv op fra sofaen, slukke for den evigt summende PlayStation og trække i det praktiske udendørstøj. Med tilbuddet fra CPH Eventcenter er det nemlig tid til en dag som soldat på en ægte forhindringsbane!

Forhindringsløbet arrangeres af erfarne instruktører med tilknytning til Forsvaret og foregår på en forhindringsbane i Værløse. Stort set alle kan klare forhindringsbanen, der af hensyn til sikkerheden er tilpasset civilt brug. Det betyder dog ikke, at det er nemt! Forhindringerne stiller nemlig både krav til samarbejde, balance, teknik og styrke.

Du kan selv bestemme, hvor længe du vil deltage. Oftest varer forhindringsløbet 1-2 timer - med mulighed for at fortsætte længere. I starter med omklædning og instruktion fra en sergent om hver enkelt forhindring. Til at starte med gælder det om med samarbejde at hjælpe hinanden gennem forhindringerne. Du behøver med andre ord ikke være tidligere soldat for at få en succesoplevelse - og hvis du tør konkurrere om holdets bedste tid, og dermed håneretten, er der også rig mulighed for det.

Med CPH Eventcenter er der mulighed for selv at sammensætte sit hold afhængigt af, hvor mange I er.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.02.2012 til 17.04.2012.

Arrangementet foregår i Værløse. Af sikkerhedsårsager oplyses den eksakte adresse først efterfølgende i en infomail. Nærmeste badefaciliteter er Værløse Svømmehal, hvor man billigt kan få et bad og i grupper kan opnå rabat. Medbring drikkevarer samt praktisk idrætstøj samt evt. skiftetøj. Det er ulovligt at være mærkbart påvirket af alkohol ved deltagelse i eventen.

Tidsbooking foregår på mail booking@cph-eventcenter.dk - Oplys dit telefonnr, antal deltagere, alle referencenumre og dato & tidspunkt (oplys gerne flere datoer/tidspunkter, hvis muligt)

Der skal minimum bookes for 2 personer. Eventen foregår af hold på ca. 20 personer.

Spørgsmål vedrørende eventen rettes til tlf. 22 35 31 45 

Afbestilling skal ske 7 dage før af hensyn til planlægningen. Ved for sen afbud indløses værdibeviset

Max. 500 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Åbent efter aftale

Aftalepart

Cph-eventcenter Lasergame
CVR: 25461282
  • Cph-eventcenter Lasergame
    Mødested: P-pladsen
    Sækkedamsvej 81
    3500 Værløse
Vælg variation
Vælg variation