sans_001.JPG
sans_002.JPG
sans_003.JPG
sans_004.JPG
sans_005.JPG
sans_006.JPG
sans_007.JPG
sans_008.JPG
sans_009.JPG
sans_010.JPG
sans_011.JPG

3-retters frokost på legendariske Sans Souci

159,- / 340,-
 • 53% rabat
 • Slutter om

3-retters frokost-anretning for 2 personer på det legendariske danske spisested Sans Souci på Frederiksberg

Kokken smiler til maden

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

"Da ham komikeren Simon Jul var forbi og spise i sidste uge, sagde han: 'Sans Souci er min yndlingsrestaurant, fordi man kan mærke, at kokken smiler til maden ude i køkken', var det ikke sødt sagt?" spørger indehaver Dorte Bülow, da Downtown kigger forbi det berømte spisested på Frederiksberg.

Jo, det var det, svarer jeg anderkendende og sludrer videre med Dorte, der har drevet Sans Souci i 32 år. Hun venter ikke længe, før hun går i gang med en ny anekdote: "Jeg lærte at drive forretning af Simon Spies, som jeg var sælger for i 14 år," fortæller hun. "Jeg var også kærester med ham i et stykke tid," siger hun i en sidebemærkning og smiler venligt til et par ældre herrer, som kommer ind for at spise frokost.

Dortes fortællestrøm bliver afbrudt af Downtown-fotograf Kim, der leder efter lidt pynt til frokostanretningen, som kan peppe billederne en smule op. "Hvis du beder om appelsinskal, får du en flad," siger Dorte med en blanding af sjov og alvor i stemmen. Hun mener ikke, at appelsin eller andre nyfortolkninger passer til dansk flæskesteg. Hun beder i en snæver vending kokken om at lave en tomatblomst - så kan Kim peppe sine billeder op med den, hvis han har lyst.

Nå, jeg var på restauranten i en times tid og har Dorte-anekdoter nok til en kort roman. Men jeg må hellere stoppe nu og fortælle lidt om maden, som også smagte aldeles fremragende. Hele molevitten er lavet fra bunden efter gode, gamle Frøken Jensen-opskrifter (uden appelsinskal) og er tilberedt med smil og gode råvarer. Serveringerne er generøse og smagen er hjemmelavet og går godt i spænd med lokalernes nostalgi-coole mormorindretning.

Glæd jer til følgende frokostmenu:

 • Hjemmelavede tarteletter m. høns i asparges til forret
 • Svinekam m. sprød svær, rødkål, asier og rugbrød til hovedret
 • Gammeldags æblekage med rasp, flødeskum og ribsgele til dessert

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.02.2012 til 01.07.2012.

Gælder kun til frokost.

Bordbestilling er påkrævet og skal ske senest én dag i forvejen på tlf. 33 21 74 63.

Gælder alle hverdage fra kl. 12-15.30.Information

Åbningstider:

Tilbuddet gælder alle hverdage fra kl. 12-15.30.

Øvrige åbningstider:

Man-lør 12-24
Køkken: 12-15.30 og 17.30-21

Anmeldelser

aok.dk


"Fantastisk sted.

Dejligt sted med hygge i dejlige omgivelser. God betjening og rigtig dejlig mad. Jeg har været der flere gange og er aldrig blevet skuffet."

-

"Til bords hos mormor.
Fantastisk atmosfære og byens måske bedste stegte flæsk (pande- og ovnstegt). Hæklede bordduge og platter på væggene danner rammen om, hvad der mest af alt minder om et bedstemor-hjem."

-

"Dejligt sted.
Vi er kommet regelmæssigt på San Souci gennem mere end 15 år, så vi behøver vel næppe sige mere! Maden er superb, stemningen er formidabel og priserne er rimelige i forhold til kvaliteten. Vi nyder, at få lov til at sidde stille og roligt i den "tidslomme" San Souci vitterlig er - og bare nyde maden."


Alle set på AOK

Aftalepart

Sans Souci
CVR: 89 44 28 18

Adresse

Madvigs Alle 15
1829 Frederiksberg C
 • Sans Souci
  Madvigs Alle 15
  1829 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation