50% på 2 store aftenretter på det marrokanske spisested The á la Menthe

Farverig stemning og krydret mad hos The á la Menthe

Magnus Alkil

Det marrokanske the- og spisested The á la Menthe er blevet kendt som en af byens smukkeste restauranter. Maden er lavet med en kærlighed til det marokkanske køkken, som er baseret på friske råvarer og et stort udvalg af krydderier. Stødt spidskommen, paprika, chili, kardemomme, kanel, ingefær, safran og gurkemeje bruges til at give en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Dagens Tilbud giver en middag for 2 personer fra The á la Menthe til 139 kr. (norm. pris 278 kr.), og er den perfekte mulighed for at invitere kæresten eller en god ven ud på middag.

Når du træder ind i The á la Menthes farverige lokaler, føler du straks den sydlandske stemning. Indretningen er personlig og ligner noget, der er plukket ud fra Marokko. Maden består af et lille men lækkert udvalg, der serveres på et fint bohemisk stel. Hos The á la Menthes er alle detaljer på plads, og restauranten har et personligt touch.

Dagens Tilbud gælder en middag for 2 personer med mulighed for at vælge mellem marokkanske retter så som dagens fisk med rejer og muslinger i safran sauce eller lamme skank m. svesker i kanelsauce. Når du spiser hos The á la Menthes kan du samtidigt betragte de flotte møbler og lamper, som kan købes, og du vil ofte møde ejeren Zia Manou, som startede The á la mente i Kompagnistræde i 2003.

The á la Menthe er dog mest kendt for deres myntethe, som er lavet på ægte marokansk manér med frisk mynte, serveret med sukker til, der giver myntetheen et frisk og opkvikkende pust. Theen kan drikkes til maden, og giver en helt speciel sommerstemning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.06.2010 til 27.09.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Man-tor: kl. 10-21

Fre-lør: kl. 10-22

Se de forskellige retter her

Anmeldelser

AOK

"Den hippie-be-happy-marokkanske te-salon, som åbnede i en kælder i Kompagnistræde, ligger nu i Rådhusstræde, hvor du kan få stabiliseret sukkerbalancen med mynte-te."

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Jeg får altid en lækker myntethe til min mad!! Top-lækkert!! Betjeningen er venlig og sød - uden at være påtrængende og forudseende!"

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

The a la Menthe
CVR: 27474993

Adresse

Gyldenløvesgade 4
1369 København V
  • The a la Menthe
    Rådhusstræde 5
    1466 København K
Vælg variation
Vælg variation