elena_001.JPG
elena_002.JPG
elena_003.JPG
elena_004.JPG

1 times clairvoyance-session

299,- / 850,-
 • 65% rabat
 • Slutter om

Er du også nysgerrig omkring det åndelige? Nu har du chancen for at prøve 1 times clairvoyance, der kan hjælpe dig på rette vej og stille din nysgerrighed

"Den største aha-oplevelse kommer, hvis man selv får den"

Journalist: Wendy Beekhuis
Fotograf: Kim Bjærre

 

Elena sidder hverken og messer eller vender det hvide ud af øjnene, som jeg nok havde regnet lidt med. Mod forventninger sidder hun stille og roligt, afslappet med foldede hænder. Øjnene er lukkede, men øjenlågene flakker, og jeg kan se, at der foregår noget for hendes indre blik. Hun er i sin egen verden et stykke tid, imens hun rytmisk stryger den ene tommelfinger langs den anden - igen og igen - nærmest meditativt.

"Kan du så se noget om mig?," spurgte jeg Elena, nærmest lige da vi havde sat os til rette. Jeg forsøgte nok at teste hende lidt… Nu har hun lukket øjnene for at "læse" mig, og jeg sidder og venter i spænding på, hvad hun kan se (og måske venter jeg også en lille smule på, at hun begynder sin messen med himmelvendte øjne).

Men det er slet ikke sådan det fungerer. "Det er billeder jeg ser. Jeg får en strøm af fornemmelser, som vil være den rigtige vej at gå," fortæller Elena. Det er altså ikke nødvendigvis åndelige ting. De fleste bruger hendes evner til at få afklaring og vejledning inden for centrale områder af deres liv. Ved hjælp af klarsyn kan Elena fornemme hvilken retning, der vil være den rette og guide dig i denne retning. Der er tale om aha-oplevelser, men nogle som du selv får ved hjælp af de redskaber og den guidning, som Elena giver dig.

Mange har nok en formodning om, hvad clairvoyance går ud på, og hvad man kan bruge det til. Mine fordomme blev i hvert fald skudt helt i sænk, og jeg har fået langt større respekt for clairvoyance som et værktøj til selvudvikling. Jeg har efter min session hos Elena været i en presset situation, hvor jeg i stedet for at stresse over tingene, trak vejret og tænkte tilbage på nogle af de redskaber, som Elena gav mig. Og da jeg tog mig tid til at se det hele lidt udefra, gled det hele pludselig meget lettere.

Betingelser

 • Kan indløses fra 17.02.2012 til 17.08.2012.

Bestil tid på tlf.: 27 73 09 21 eller mail elenaradef@email.dk

Sessionen kan foregå i enten København eller Roskilde.

Afbud skal ske senest dagen før på telefon 27 73 09 21, ellers bliver værdibeviset indløst uden brug.Information

Åbningstider:

Alle hverdage efter aftale.

Aftalepart

Elena Radef
CVR: 25006615

Adresse

Baggesensgade 9
2200 KBH N
 • Clairvoyance v. Elena Radef - IKKE I BRUG
  Baggesensgade 9
  2200 København N
  Tlf. 27 73 09 21
 • Clairvoyance v. Elena Radef - IKKE I BRUG
  Duevej 6
  4000 Roskilde
  Tlf. 27 73 09 21
Vælg variation
Vælg variation