Kaffe_001.jpg
Kaffe_002.jpg
Kaffe_003.jpg

??

50,- / 100,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på økologisk latte og valgfri kage fra Kaffesyndikatet på Christianshavn

Kaffesyndikatet

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre

Rasmus, der har startet Kaffesyndikatet i septemper 2010, fortæller, at han har satset på kvalitetskaffe: "Jeg har valgt kaffen fra The Coffee Collective, fordi det er den bedste, og den har den smag, en kaffe skal have. Samtidigt bygger the Coffee Collectives koncept på direct trade, således at de bønder der producerer kaffen, får en ordentlig pris. De henter med andre ord kaffen direkte fra manden på marken."

På Caféen er der trådløst internet, så du altid kan koble dig op med din computer og surfe, hvis du har brug for det.


Den samme ambition om at gøre det selv ses hos Kaffesyndikatet. Rasmus har selv bygget disken hvorfra han sælger kaffen, og det er et solidt stykke håndværk. Bordpladen er i massiv eg, men der mangler stadig et logo på barens forside, som endnu ikke er blevet designet og derfor ikke malet på.

"Man bliver vist aldrig helt færdig med at indrette sig. Jeg synes stadig, at der mangler en sofa eller to. Samtidigt skal der også installeres trådløst internet, så folk kan komme ind og sætte sig med deres kaffe og deres bærbare. Men det kommer stille og roligt." fortæller Rasmus.

Ved vinduerne er der sat borde op med høje barstole, så man fra sin plads kan følge gadens liv. Der står et par sofaer på hjul i det ene hjørne, til at smide sig og for en stund lukke verden ude, mens man åbner sanserne for den fantastiske kaffe, der serveres.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.12.2010 til 08.02.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 600 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man-fre: 7.30-17.30

Lør-søn: 10:00-18:00

20-23 dec.: 10:00-17:00

Ferielukket fra d. 24. dec. til og med d. 1. jan.

Aftalepart

Kaffesyndikatet
CVR: ??

Adresse

Prinsessegade 50
  • Kaffesyndikatet
    Kaffesyndikatet
    Prinsessegade 50
    1422 København K
Vælg variation
Vælg variation