elefanten1.jpg
elefanten2.jpg
elefanten3.jpg
elefanten4.jpg
elefanten6.jpg
elefanten7.jpg
elefanten8.jpg

2 store bøffer med tilbehør på Café Elefanten i Carlsberg Byen

160,- / 320,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Spis jer mætte i bøffer på Café Elefanten i Carlsberg Byen, hvor I får 2 x entrecote-bøf på 250 gr. med rødvinssauce, kartoffelbåde og garniture

Bøf og bryggeribygninger

Journalist: Maja Grønbæk                    

Fotograf: Kim Bjærre

 

Elefanten ligger midt i den nye bydel ved Carlsberg blandt høje skorstene og gamle bryggeribygninger. Downtown har været forbi og prøvesmagt bøffen med tilbehør, og kan kun sige god for det møre og saftige kød i rigelige mængder. Udover bøffen får I store kartoffelbåde, rødvinssauce og garniture, der varierer alt efter Grønttorvets udvalg.

Midt i den nye bydel, der er under konstant udvikling, kan du invitere kæresten med på en forsinket Valentins-middag eller veninden på en god bøf før en forestillingen i Dansehallerne, der ligger lige ved siden af caféen.

Elefantens indretning er cool, urban og rå. De to ejere har lagt vægt på at bevare meget af rummets oprindelige funktion, og det store lokale bærer tydeligt præg af sin fortid som mineralvandstappehal. Der er frit udsyn til elinstallationer og gamle tavler fra dengang, hvor det ikke var cafégæster men bryggeriarbejdere, der havde deres daglige gang her.

I dag er klientellet en god blanding af veninder, børnefamilier og Carlsberg-ansatte, der får stillet både sult og tørst, når caféen lokker med lune drikke i vinterkulden eller lækre retter til dem, der er ude efter noget til maven. Her er noget for enhver smag.

Udover at fungere som café, kan du også booke Elefanten til større arrangementer såsom bryllup eller konfirmation. Der er plads til op til 600 mennesker, og der er mulighed for at indrette rummet forskelligt alt efter lejligheden.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.02.2012 til 14.05.2012.

Bordbestilling er påkrævet her

Max. 2 værdibeviser pr. person

Bemærk: Café Elefanten ligger 5 minutters gang fra Enghave st. og 7 min. fra Enghave PladsInformation

Åbningstider:

Man-lør: 10-21

Aftalepart

Elefanten
CVR: 3266117

Adresse

Frederiksgade overfor sportsmaster
8000 Aarhus C
  • Elefanten
    Pasteursvej 20
    1799 København V
    Tlf. 88 81 08 11
Vælg variation
Vælg variation