Kajak_001.jpg
Kajak_002.jpg
Kajak_003.jpg
Kajak_004.jpg
Kajak_005.jpg
Kajak_006.jpg
Kajak_007.jpg
Kajak_008.jpg

Kajak-oplevelse med forplejning & udstyr

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Ro i kajak til foråret med en gennemført kajak-oplevelse for 1 pers. inkl. instruktør, udstyr & mad. Oplevelsen foregår ved Amager d. 21. & 22. april

Ro foråret i møde med AdventureEvents

Journalist: Severin Hygum

 

AdventureEvents udbyder forskellige outdoor- og adventure-oplevelser til alle friske sjæle i landets største byer. Fælles for de forskellige oplevelser er, at stort set alle kan være med, de er udfordrende og gennemføres sammen med erfarne instruktører med baggrunde fra militæret og idrættens verden.

"Vi bringer oplevelserne ud til deltagerne frem for at deltagerne skal køre efter oplevelserne. Vi kan have alt vores udstyr med os, og på den måde kan vi tilbyde forskellige oplevelser i hele landet," siger Andy, der startede det Odense-baserede firma i 2006 og har dyrket forskellige outdoor-aktiviteter i militæret og på konkurrenceniveau i snart 20 år.

Kajak-oplevelsen er én af AdventureEvents populære oplevelser, som med dette tilbud kommer til at foregå ved Amager. Hvad enten du er helt grøn eller bare gerne vil ud at ro kajak igen, har du her en gylden mulighed for at prøve kræfter med kajakroning til foråret.

Oplevelsen starter med at du modtager vest, pagaj og kajak, hvorefter en af de dygtige instruktører forklarer, hvordan kajakken sættes i vandet. Du vil også få forklaret den grundlæggende teknik og de basale forholdsregler inden roningen starter fra Kastrup Strandpark.

Herfra går turen mod Amager Strandpark og ud til Helgoland Søbadeanstalt. Ved badeanstalten holder I en lille picnic med sandwich, frugt og vand - det er inkluderet i tilbuddet. Derefter ror I tilbage, og har dermed tilbagelagt i alt omkring 5 kilometer.

Under roningen bliver du undervist og instrueret mere udførligt i teknik samt sikkerhed- og søfartsregler for kajaksejlads.

De 4 timer er rigeligt til en sjov, udfordrende og lærerig oplevelse. Bemærk, at man ved egen hjælp skal være i stand til at svømme mindst 100 meter for at deltage - det er dog også eneste nødvendige forudsætning.

Tidspunkterne for oplevelsen er:

Lørdag d. 21. april: kl. 8.30-12.30 / 13-17 / 17.30-21.30
Søndag d. 22. april: kl. 8.30-12.30 / 13-17 / 17.30-21.30

Husk praktisk tøj der er afstemt vind og vejr. Badebukser og skiundertrøje er godt til kajakroning - bemærk, at det er svært helt at undgå at blive våd.

Kajak, pagajer, sikkerhedsvest og forplejning er inkluderet i tilbuddet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.02.2012 til 22.04.2012.

Tilbuddet gælder for 1 person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Alder: Min. 10 år, er man under 15 år skal man være i følgeskab af en deltagende voksen.

Oplevelsen foregår d. 21. & 22. april - se artikelteksten for tidspunkterne.

Holdene fyldes først op søndag, dernæst lørdag.

Booking foregår på mailadressen mail@adventureevents.dk. Referencenummeret (6 cifre + 2 bogstaver), aktivitet, by (Adventure Events har flere aktiviteter på Downtown) samt ønske om tidspunkt og dato skal oplyses ved booking. 14 dage efter booking modtages en info-mail med programmet for dagen m.m.

Værdibeviset indløses ved booking og medbringes på dagen.Information

Åbningstider:

Se artikeltekst for tidspunkterne.

Info og spørgsmål rettes til mail@adventureevents.dk

Aftalepart

Adventure Events
CVR: 29860149

Adresse

Promenadebyen 4, st
5000 Odense C
Vælg variation
Vælg variation