axeltov_001.JPG
axeltov_003.JPG
axeltov_004.JPG
axeltov_005.JPG
axeltov_006.JPG
axeltov_007.JPG

Tandrensning, undersøgelse & forebyggende behandling inkl. røntgen

200,- / 593,-
Udsolgt
 • 66% rabat
 • Slutter om

Giv din udkårne en brugbar Valentins-gave m. 1 tandrens inkl. undersøgelse, 2 røntgen & forebyggende individuel behandling hos Tandlægerne Axeltorv i Indre By

Valentins-gave i tændernes tegn

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

 

Dut-duut. En sms minder mig om, at jeg har en reservation hos tandplejer Hinna Aftab. Det er smadderrart, når andre hjælper mig med at navigere i min krusedulle-fyldte kalender, men det er ikke den slags aftaler, jeg jubler over. Slet ikke faktisk. Og da jeg sidder i tandlægestolen i klinikken og starter med at udfylde et skema, skriver jeg også "lidt" til spørgsmålet om, jeg lider af tandlægeskræk.

Jeg tilhører nemlig den store del af befolkningen, der ikke glæder sig til at ligge med spotlys i hovedet og sige "ahhhhhhh." Men det er jo nødvendigt, og tandlægeskrækken bliver også nærmest usynlig, da jeg møder Hinna Aftab. Hun er nemlig lille, fin og storsmilende. Hinna fortæller mig, at hun har været 14 år i branchen og har dygtiggjort sig som tandplejer i både New York og Schweiz - så selvom mine håndflader er lidt fugtige, er jeg ikke i tvivl om, at hun kan sit kram og mere til. Og jeg er ikke den eneste, der er overbevidst:

"Hinna kunne sagtens blive min faste tandplejer," afslører Downtown-fotografen Kim, mens han ivrigt knipser billeder af klinikkens hyggelige venteværelse & professionelle rammer, glinsende plastic-tandsæt til fremvisning i str. XL og det topmoderne udstyr.

Her er hvad, jeg fik, og hvad behandlingen består af:

 • Undersøgelse: med et grundigt tjek af tænder, tandkød og generel mundhygiejne med eventuel diagnosticering. Du får også registreret dine tænder.
 • Tandrensning: fjerner effektivt hårde belægninger (tandsten) og bløde belægninger (plak) på tænderne. Du får også pudset dem for at fjerne misfarvninger.
 • Individuel forbyggende behandling: kan bruges til mange forskellige årsager. Men fælles er, at det handler om, at du får skræddersyet rådgivning og konkret hjælp. Et typisk eksempel er, at én med begyndende huller bliver instrueret i at bruge tandtråd.
 • 2 røntgenbilleder: der viser dine tænders tilstand og kan bruges til at se ind under huden til de dybere lag f.eks. i og omkring knogler.

Besøget varer typisk 1 time. Har du været til tandlæge for nylig, kan du bare gemme værdibeviset nogle måneder, for det udløber først den 13. juni 2012.

Jeg opfordrer dig til at vende Valentins-traditionerne lidt på hovedet og forære din kæreste, søster, veninde eller mor et værdibevis til sundere tænder. Eller smør et lag med sødt på, og giv personen i dit liv et glinsende smil i Valentins-gave.

Betingelser

 • Kan indløses fra 14.02.2012 til 13.06.2012.

Max 205 værdibeviser til salg.

Tilbuddet kan kun bruges tirsdage og torsdage fra kl. 8-17.

Tidsbestilling skal ske på tlf. 33 128 128 i åbningstiden (man-fre: 8-16) Oplys du har et Downtown-bevis.

Behandlingen tager cirka 1 time.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud på tlf. 33 128 128  senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Åbningstider:

Tirsdag & torsdag: 8-17

Aftalepart

Tandplejerklinikken Axeltorv
CVR: 30893557

Adresse

Axel Torv 8, 3.sal
Kbh V
 • Tandplejerklinikken Axeltorv
  Axeltorv 8, 3. tv.
  1609 København K
Vælg variation
Vælg variation