casalinga_001.JPG
casalinga_002.JPG
casalinga_003.JPG

Håndlavede design-øreringe fra trendy, danske Casalinga

149,- / 300,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Smyk dig smuk med 1 par håndlavede øreringe i ægte sølv & porcelænsvedhæng fra det danske, trendsættende designmærke Casalinga

Håndlavede skandinaviske porcelænsforestillinger

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

Trine Weng er skaber af det populære designmærke Casalinga, der betyder "husmor" på italiensk, og siden 2008 er blevet trendsættende inden for moderne dansk design. Med en uddannelse i keramisk design fra Central Martins College of Art & Design i London og industriel design fra Danmarks Designskole er Trine Weng yderst bevidst om stilen i sit porcelænshåndværk, der nedbryder kontraster i en kombination af æstetik og funktionalitet.

"Trine Wengs formsprog favner båder det stramme og det vitale. Det dekorerede og det enkle. Det grafiske og det romantiske - og kontrasternes umiddelbare modsætningsforhold mellem nostalgi og moderne skandinavisk designforståelse skaber ikke hindringer - men blot nytænkende stier, som kommer forbrugeren til gode i form af nye produkter", beskrives designet på Casalingas hjemmeside.

De smukke øreringe er håndlavede af sanselige materialer - ægte sølv med et vedhæng af hvidt porcelæn med pastelgråt mønster i to udgaver, du kan vælge imellem. Designets enkle udformning understreger foreningen af gammeldags porcelænshåndværk à la italiensk casalinga og moderne minimalistisk funktionalisme, som vi elsker det i Skandinavien. Øreringene håndlaves på bestilling og ligger klar på Downtowns kontor halvanden uge herefter, hvor de skal afhentes inden for tre måneder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.02.2012 til 12.03.2012.

Øreringene laves på bestilling og kan afhentes halvanden uge efter tilbuddets bekræftelse på Downtowns kontor, Trommesalen 5, 1. sal, København V. Du skal have hentet dine bestilte øreringe senest udløbsdatoen d. 12. marts 2012.

Intet max. på værdibevis pr. person

Max 300 værdibeviser til salgInformation

??

Aftalepart

Casalinga
CVR: ??

Adresse

Astersvej 5
  • Casalinga
    Trommesalen 5, 1. Sal
    1614 København V
    Tlf. 51 90 14 53
Vælg variation
Vælg variation