bakshi_001.JPG
bakshi_002.JPG
bakshi_003.JPG
bakshi_004.JPG
bakshi_005.JPG
bakshi_006.JPG
bakshi_007.JPG
bakshi_008.JPG

Få større overskud med 1 times manuvision-massage

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få større overskud med 1 times dybdegående manuvision-massage hos behandler Omid Khodabakhshi, der har erfaring fra Novo Nordisk og Helsebladet

Maven er din bedste ven

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

 

Omid Khodabakhshi tager imod mig i venteværelset med et smilende blik. Han spørger mig ikke om noget, som så mange andre behandlere. Jeg lægger mig blot til rette på ryggen og lukker øjnene.

Omid lægger hænderne på min mave, og imens jeg trækker vejret dybt ind og ånder ud, trykker han ind. Jeg får kuldegysninger over hele kroppen og føler et forløsende stræk om i lænden og ned i benet. Sådan fortsætter han fra maven, ned i benene, ud i armene, op på halsen, på kæberne, tændingerne og hovedbunden. Han løsner op i mine muskler og led og mærker efter, hvor mine spændinger sidder. Han aktiverer muskler, som jeg ikke vidste, at jeg havde. Kuldegysningerne fortsætter i ét væk.

Efter ½ time på ryggen bliver jeg bedt om at vende mig om på maven, hvor behandlingen fortsætter endnu ½ time. Da massagen er slut, er jeg fuldstændig afslappet og en smule mundlam. Min krop taler for sig selv. Jeg føler mig virkelig  godt tilpas i min krop.

"Jeg synes, det er fantastisk at mærke kroppen, for det glemmer vi tit. Og når vi ikke mærker kroppen, så får vi ondt," fortæller Omid og fortsætter:

"Hvad er det, der forårsager smerte? Er det overbelastning? Stress? Er det musklerne? Følelserne? Man kan ikke rigtig sige hvorfor - det er livet, der sætter sig i kroppen."

Jeg har lyst til at forære en behandling til alle dem, som jeg holder af, der går rundt og døjer med smerter. Alle fortjener nemlig at opleve den følelse af forløsning, som jeg netop har oplevet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.02.2012 til 04.10.2012.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Bookning skal ske online på www.manu-bakshi.dk.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 51 52 96 20.

Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftale

Aftalepart

ManuBakshi
CVR: 30777514

Adresse

Collinsgade 4, kld tv
2100 KBH Ø
  • ManuBakshi
    Collinsgade 4 kl. tv.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation