frk_001.JPG
frk_002.JPG
frk_003.JPG
frk_004.JPG
frk_005.JPG
frk_006.JPG
frk_007.JPG
frk_008.JPG
frk_009.JPG
frk_010.JPG
frk_011.JPG

Bliv klippet hos miljøvenlige Frk. Rosenvinge på Østerbro

225,- / 450,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få klippet håret forårsfriskt med klip & 20 % på striber ell. farve hos Frk. Rosenvinge på Østerbro. Salonen arbejder kun med miljøvenlige farver & produkter

Klip uden kemikalier

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg har længe gået og overvejet at klippe mit taljelange, triste hår. Men jeg har en sart hovedbund, så jeg er kræsen med, hvem der får lov, og hvilke produkter jeg vil have, der bliver brugt. Da jeg ankommer til den fine salon på Landskronagade, tager den smilende frisør Anne-Sofie Rosenvinge imod mig, og jeg får straks fornemmelsen af at være i gode hænder.

Anne-Sofie fortæller, at hun har mere end 10 års erfaring. Under sin elevtid begyndte hun at udvikle overfølsomheder over for de produkter, der traditionelt bliver arbejdet med hos frisører. Efter en episode med vejrtrækningsproblemer, besluttede hun sig for, at hun ville finde et bedre alternativ med mildere og mere miljøvenlige produkter. "Både for min og kundernes sundhed," fortæller hun.

Derfor har hun for nylig opfyldt sin største drøm og har åbnet den hyggelige salon centralt på Østerbro. Anne-Sofie har sat sit personlige præg på salonen med rå vægge, blomstret tapet og originale små touch i form af antikke kaffekopper og konsolborde.

Jeg får vasket mit hår med en shampoo fra det australske mærke Kevin Murphy, og selvom den dufter, kan jeg med det samme mærke, at den er mild mod min sarte hovedbund. De produkter hun bruger, dufter kun af de naturlige ingredienser, de indeholder. Det er skønt at få kræset om sine slidte lokker af hænder, jeg føler mig tryg ved.

Jeg får klippet en god del af min længde, og resultatet bliver fuldstændig, som jeg har ønsket det og fortalt til Anne Sofie. Da jeg går fra salonen, er det uden irriteret hovedbund, og mit lange, triste hår er blevet fint og forårsfriskt.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.02.2012 til 11.06.2012.

Max 1 værdibevis pr. person

Max 200 værdibeviser til salg

Booking skal foregå online via hjemmesiden: www.frkrosenvinge.dk

Der kan forekomme ventetid. Afbestilling skal ske 24 timer før. Ved udeblivelse indløses værdibeviset uden brug.

Værdibeviset kan indløses til og med d. 11/6 2012

Der er gratis parkering lige udenfor døren

20 % på farve og striber gælder kun ved samme behandling som klipningInformation

Åbningstider:

Man: 9-16.30

Tir: Lukket

Ons: 9-16.30

Tor: 12-20

Fre: 9-18

Lør: 8.30-13 i lige uger

Aftalepart

Frk. Rosenvinge v. Anne-Sofie Rosenvinge
CVR: ??
  • Frk. Rosenvinge v. Anne-Sofie Rosenvinge
    Landskronagade 7
    2100 København Ø
    Tlf. 31 17 60 17
Vælg variation
Vælg variation