neuperts_001.JPG
neuperts_002.JPG
neuperts_003.JPG
neuperts_004.JPG
neuperts_005.JPG
neuperts_007.JPG
neuperts_008.JPG
neuperts_009.JPG

2 mættende morgenmadstallerkner på Vesterbro

99,- / 200,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Få 2 dejligt mættende morgenmadstallerkner inklusiv kaffe og juice hos nyåbnede Neuperts på Vesterbrogade

Festlig hverdagshygge

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Tendensen blandt Københavns små studiecaféer er at skabe en stemning af personlighed, hjemlig hygge og intimitet. Interiøret er ofte sammensat af forskellige, gamle genbrugsmøbler, malingen er tilfældig og farverig, billederne på væggene er skæve og ironiske og musikken er ung og hip. De intime kaffebarer er gennem de seneste år skudt op som et tiltrængt modtræk til upersonlige 90'er-caféer med klodsede læderstole, alt for store burgere og Cola på fad.

Neuperts hører absolut (og heldigvis) til blandt de hyggelige studiecaféer, og bag disken står den storsmilende, venlige og ganske afslappede indehaver Louise. Hun har 'arvet' caféen fra sin mor, der før havde galleri i lokalerne. Dem har hun med hjælp fra venner og bekendte sat i stand og omdannet til sin helt egen kaffebar med et herligt miskmask af udstillede gevirer, æblemost på flaske og vægge, der må tegnes på. Må man tegne på væggene? Det kræver en nærmere forklaring:

"Næsten hele min omgangskreds består af kreative mennesker, så da vi satte caféen i stand, fik de lov til at tegne, hvad de ville, på én af væggene," fortæller Louise og uddyber: "Den tilladelse har jeg nu givet videre til kunderne, der meget gerne må tegne videre - HELST hvis de tegner pænt," griner hun og forklarer, at det er fedt at have en 'levende' væg, der bidrager til den levende stemning i caféen.

Downtowns udsendte oplever selv Neuperts livlige stemning, da vi kigger forbi til en prøvesmagning. Venner, familie og tilfældige gæster kommer ind på caféen i en lind strøm og snakker med hinanden på kryds og tværs. Det hele er meget festligt på sådan en afslappet hverdagsfacon. Og forresten, maden sidder lige i skabet!

Morgentallerkenen indeholder:

- Græsk yoghurt med lavendelhonning og mysli-knas
- Krydderpølse
- Mild morgenost
- Parmaskinke
- Salat med økologiske gulerodsstrimler, spinatblade og solsikkefrø
- Bløde croissanter
- Groft rugbrød
- Frisk frugt
- ufiltreret æblejuice fra Fejø og valgfri kaffe

Caféen arrangerer løbende intimkoncerter, digtoplæsninger og foredrag mm. Søndag d. 19 kl. 15 er der foredrag med sexolog og forfatter Jakob Olrik, der er kendt fra serien "Iseng med DR2" og torsdag d. 23 kl. 18 er der digtoplæsning med Ole Lillelund, der er forfatter, lyriker og sangskriver. Følg med i Neuperts eventkalender her.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.02.2012 til 12.05.2012.

Bordbestilling på krævet på tlf. 20 86 42 58.

Max. 350 værdibeviser til salg.

Max 1 værdibevis pr personInformation

Åbningstider:

Alle dage 9-18.

Hjemmesider:

neuperts.dk

facebook.com

Anmeldelser

Brugerkommentar

"Har både drukket deres dejlige kaffe og spist deres chokoladekage. MUMS! Og fik 2 dejlige rugbrødssandwich med hjem ... Kan kun anbefales :-))"

Brugerkommentar på Neuperts facebook-side

Aftalepart

Neuperts
CVR: 32908217

Adresse

Vesterbrogade
Kbh. V.
  • Neuperts
    Vesterbrogade 122
    1620 Copenhagen
    Tlf. 20 86 42 58
Vælg variation
Vælg variation