Vanvid_001_copy.jpg
Vanvid_002_copy.jpg

Billetter til Teater Vs ”Søren Dixens VANVID”

120,- / 240,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

2 billetter til Teater Vs muntre, skæve, tanke-vækkende og selvbio-grafiske forestilling ”Søren Dixens VANVID” om tre venners utradi-tionelle genforening

En ganske særlig genforening

Journalist: Mads Emil Wivel

 

Tre venner mødes Sankt Hans Aften til en ganske særlig genforening. 10 år forinden mødtes de under udsædvanelige omstændigheder på en ungdomspsykiatrisk afdeling i Odense. Nu er de igen samlet, og det resulterer i en munter, alvorlig og  - i bogstaveligste forstand - skæv aften med rigelige mængder selvmedicinering i form af øl, sprut og fjolletobak.

I løbet af aftenen fortæller de seriøse og sjove historier om venskab, vanvid, ensomhed og sex fra deres alt andet en normale liv. De harcelerer over systemet, deler tankevækkende erfaringer og river gængse normalitetsbegreber op med roden. Hele scenariet er digtet af dramatikeren Søren Dixen, der har taget udgangspunkt i sit eget liv i arbejdet med manuskriptet.

"Stykket er en iscenesættelse af en selvoplevet aften. Søren Dixen er selv én af de tre venner," fortæller Lena Hedegaard fra Teater V, da Downtown fanger hende på telefonen. Og hun sparer ikke på de positive gloser i sin beskrivelse af den unge dramatiker: "Søren er et ubeskrevet, men meget lovende blad. Han er et særdeles lovende talent, som vi forventer os meget af i fremtiden".

Forestillingen er iscenesat af Mads M. Nielsen, der vandt en Reumert for Årets Mandlige Hovedrolle i 2011 for sin præstation i "Udslet Hornsleth". På rollelisten er blandt andre Morten Aaskov Hemmingsen, Jon Lange og Morten Schaffalitzky, som alle er aktive, vellidte skuespillere på teaterscener rundt omkring i landet.

Personligt bryder jeg mig ikke synderligt om at fremhæve en enkelt skuespiller over andre, men mine kvindelige kollegaer her på Downtown-redaktionen fortæller mig, at ham Jon Lange altså er en ganske god repræsentant for sit køn. Så den besked er hermed givet videre.

Instruktion: Mads M. Nielsen
Scenografi: Nikolaj Trap
Manuskript: Søren Dixen
På scenen: Morten Aaskov Hemmingsen, Jon Lange, Morten Schaffalitzky m.fl.

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.02.2012 til 26.02.2012.

BEMÆRK: Grundet den korte indløsningsperiode er der ingen returret på billetterne.

Billetterne skal være reserveret inden premieren den 26. feb.

Et par dage efter dit køb får du en mail fra Teater V med info vedr. billetbestilling. Print efterfølgende din bekræftede bestilling ud og brug den som billet.Information

Spilletider i uge 9:

Onsdag kl. 20
Torsdag kl. 20
Fredag kl. 20
Lørdag kl. 17
Søndag kl. 15

Hjemmesider:

www.teater-v.dk

www.facebook.com/1

www.facebook.com/2

Anmeldelser

ELLE

"Desuden er skuespiller Jon Lange altså ikke nogen torn i øjet... Han har en blød og myndig stemme, hans skæg er veltrimmet i hver eneste scene, og han smiler så englene synger! Så piger, måske var det en fin anledning at benytte Valentines Day til at invitere kæresten i biografen til en film, I begge kan nyde...?"

Om Jon Lange i "Alle for én". Anmeldelse i ELLE.

Aftalepart

Teater V
CVR: ??

Adresse

Porcelænstorvet 4
2500 Valby
 • Teater V
  Prøvehallen
  Porcelænstorvet 4
  2500 Valby
  Tlf. 20 18 80 81
Vælg variation
Vælg variation