essens_001.jpg
essens_002.jpg
essens_003.jpg
essens_004.jpg
essens_005.jpg
essens_006.jpg
essens_007.jpg

Romantisk Valentines-menu på Café Sempher

178,- / 356,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få en romantisk, 2-retters Valentins-menu med saftige bøffer hos nyåbnede Café Sempher på Frederiksberg. Gælder for 2 personer

Saftige bøffer i Revykvarteret

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Revykvarteret er et eksklusivt, nyopført kvarter på Frederiksberg, hvor gaderne og pladserne er opkaldt efter kendte danske revystjerner. Stjernen over dem alle, Dirch Passer, har lagt navn til gaden, hvor Café Sempher netop er åbnet - den ligger på Dirch Passers Alle 17 og er den første café, der er skudt op i området.

Kvinderne bag Café Sempher hedder Esra og Asli. Esra har gennem flere år arbejdet på sine forældres Café Two Ó Two på Amagerbrogade, men drømte om at åbne sit eget sted. Hun havde endda både lavet sit eget menukort og egen personalehåndbog længe inden, hun havde en café.

En dag havde hendes far og Asli fundet de perfekte lokaler i Revyhaven, og snart blev drømmen en realitet. "Vi er det første spisested i kvarteret, så vi har et forspring i forhold til mange andre caféer og restauranter, der nok snart åbner i området," fortæller Esra med et smil, da Downtown besøger caféen.

"Jeg glæder mig rigtig meget til sommeren kommer, for der er masser af plads til udeservering på terrassen foran caféen," siger Esra entusiastisk og drømmer sig et par måneder frem i tiden. Men indtil den varme tid kommer, må gæsterne hygge sig indendørs med kaffe, cocktails, burgere og bøffer. Og pizzaer - Café Sempher har netop installeret en italiensk pizzaovn i køkkenet, som nok skal lokke de mange CBS-studerende i området.

Med dagens tilbud får I:

 • Valgfri bøf af kalv, okse eller kylling.
 • Valgfri bearnaise-, champignon- eller pebersovs.
 • Garniture af sprød salat, ovnstegte kartofler og dagens grøntsager.
 • Cremet crème brûlée med sukkersprød overflade.

Flintholm Station med både S-tog og Metro ligger 3 minutter fra Café Sempher og buslinjerne 14 og 21 kører lige til døren.

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.02.2012 til 11.05.2012.

Bookning af bord er påkrævet og skal ske på tlf. 38 87 85 00.

Max. 2 værdibeviser per person.Information

Åbningstider:

Man-ons: 10-23
Tors-lør: 10-01
Søn: 10-22

Aftalepart

Café Sempher
CVR: 34044368

Adresse

Dirch Passers Allé 17
2000 FRB
 • Café Sempher
  Dirch Passers Allé 17
  2000 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation