Loebeakademiet_001.JPG
Loebeakademiet_002.JPG
Loebeakademiet_003.JPG
Loebeakademiet_004.jpg
Loebeakademiet_006.JPG
Loebeakademiet_007.JPG
Loebeakademiet_008.JPG
Loebeakademiet_010.JPG
Loebeakademiet_011.JPG

BodyAge-tjek + gavekort til løbesko

349,- / 899,-
 • 61% rabat
 • Slutter om

Grundigt BodyAge-sundhedstjek + gavekort på 300,- til valgfri løbesko. Besøg Helseakademiet & Løbeakademiet på Trianglen og få styr på dit helbred

Svarer din krops alder til din biologiske?

Skribent: Maria Jacobsen & Severin Hygum

 

Helseakademiet & Løbeakademiet på Trianglen 3 er et sandt mekka for sundhedsbevidste københavnere. Helseakademiet tilbyder ud over fysioterapibehandlinger kyndig rådgivning om sundhed, kost, skader og træning, mens Løbeakademiet fungerer som en specialbutik med trendy løbeudstyr. Sammen er specialisterne på Trianglen en kompetent sparringspartner for dig, der gerne vil styrke helbredet og komme i bedre form.

Body Age er et udtryk for forskellen på din reelle alder og din kropsalder. Flere forskellige faktorer kan påvirke din krop til at fremstå ældre end den i virkeligheden er. Det kan eksempelvis være overvægt, dårlige kostvaner, manglende motion og muskelstyrke.

Testen som Helseakademiet tilbyder er Polar BodyAge System, som giver dig et overblik over din fysiske tilstand. Det er en mere omfattende test end et almindeligt sundhedstjek hos lægen.

Testen udføres af en uddannet fysioterapeut, tager 30 minutter og måler fedtprocent, blodtryk, kondital, styrke og fleksibilitet. Resultaterne samles i en syv siders rapport, som giver dig et indtryk af, hvordan du klarer dig i forhold til andre på din alder.

Ud fra resultaterne vurderes det, hvilken BodyAge der er realistisk for dig at opnå - altså hvor ung din krop har potentiale til at blive. Du får sammen med din BodyAge en skriftlig analyse af dine resultater, samt beskrivelse af hvad du skal have fokus på at forbedre. Rapporten kan eventuelt medbringes i dit træningscenter, så du kan forbedre de faktorer, der påvirker din BodyAge negativt.

Du får udover BodyAge-sundhedstjekket også et gavekort på 300 kr. til køb af et par nye løbesko - et godt tilbud, hvis du har tænkt dig for alvor at forbedre konditionen.

Tør du ta' den komplette test og se hvor gammel din krop i virkeligheden er?

Betingelser

 • Kan indløses fra 09.02.2012 til 08.05.2012.

Book din tid hos Helseakademiet på www.bodyagetest.onlinebooq.dk, eller via deres hjemmeside www.helse-akademiet.dk

Eventuel afbud til en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers kan værdibeviset blive indløst.

Der kan max. bruges 1 gavekort på løbesko pr. person.

Gavekortet til løbesko gælder ikke i forvejen nedsatte varer.Information

Åbningstider:
 • Man-fre: 10-18
 • Lør: 10-15
Hjemmeside:

www.helse-akademiet.dk

www.loebeakademiet.dk


Aftalepart

Helseakademiet & Løbeakademiet
CVR: ??
 • Helseakademiet & Løbeakademiet
  Trianglen 3
  2100 København Ø
  Tlf. 35 42 42 30
Vælg variation
Vælg variation