50 % på ægte italiensk 4 retters menu hos Al Mercante

Al Mercante er byens bedste
italienske restaurant

Frederik Plum

Hos restaurant og cocktailbar Al Mercante får du ikke kun serveret ét utroligt lækkert italiensk måltid - du får serveret 4 måltider. Og det sker i den korrekte rækkefølge: Anti pasti, Secondi, Formaggio og Dolce. Dagens Tilbud udfordrer fordommen om, at italiensk mad kommer fra et pizzaria, med fire retter i luksuriøse omgivelser hos Al Mercante.

Restaurant og cocktailbar Al Mercante er ét af de steder, der resolut hæver standarten for det københavnske mad-liv. På væggene er der store vægmalerier al fresco (let skjult bag de store gardiner i guld) og bag baren finder du tapeter, der kun udfordres af Amalienborgs indretning.

Restaurantchef Knud Rüsz fortæller, at lokalerne er svære at beskrive, fordi de er så specielle."Men når vi har gjort meget ud af indretningen, betyder det ikke, at vi er himmelråbende dyre. Vi prøver at tilbyde en stemningsfyldt atmosfære og en charmerende indretning, men til en fornuftig pris."

Det er dog ikke kun indretningen og den lækre mad, som Al Mercante profilerer sig på. "Vi har lavet et koncept, hvor du kan gå ud og få en oplevelse når du spiser, og bagefter er her cocktailbar til kl. 3 i weekenden", fortæller Knud Rüsz. Cocktail-kortet tilbyder italienske cocktail-specialiteter så som Campari med lime og mynte eller Amaretto og sour.

De fire retter kan bestå af følgende:

Anti pasti

3 til 4 små serveringer bestående af grønsager, fisk og skaldyr

Secondi

Stegt kalvefilet i citron - med bøffelmozzarella, nye løg og salviesky

Formaggio

Oste

Dolce

Vanilje panna cotta med syltet rabarber

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.06.2010 til 26.09.2010.

Du skal booke dit bord i forvejen. Det kan gøres nemt på Al Mercantes hjemmeside her. eller på tlf 33 132 911Information

Tir-ons: kl. 17-00

Tor-lør: kl. 17-03

Køkkenet er åbent:

Tir-lør: kl. 17-23

Anmeldelser

AOK

"Det er nok noget af det bedste italienske mad, jeg har spist udenfor Italien. Veltillavet og velsmagende. Deres jomfruhummer med urtecrust, håber jeg aldrig bliver taget af kortet!"

Set på aok.dk

spiseliv.dk

"Al Mercante har i sommeren 2010 fået nye ejere, som alle er garvede restaurationsbranchefolk fra blandt andet Luftkastellet, Gendarmen og Nasa, og de har opdateret konceptet til en mere moderne tilbagelænet og uformel stil med rimelige priser og ordentligt håndværk i køkkenet."

Set på spiseliv.dk

Aftalepart

Al Mercante
CVR: ??

Adresse

bredgade 29
  • Al Mercante
    Al Mercante
    Bredgade 29
    1260 - København K
Vælg variation
Vælg variation