Al Mercante er byens bedste
italienske restaurant
Frederik Plum
Hos restaurant og cocktailbar Al Mercante får du ikke kun
serveret ét utroligt lækkert italiensk måltid - du får serveret 4
måltider. Og det sker i den korrekte rækkefølge: Anti pasti,
Secondi, Formaggio og Dolce. Dagens Tilbud udfordrer fordommen om,
at italiensk mad kommer fra et pizzaria, med fire retter i
luksuriøse omgivelser hos Al Mercante.
Restaurant og cocktailbar Al Mercante er ét af de steder, der
resolut hæver standarten for det københavnske mad-liv. På væggene
er der store vægmalerier al fresco (let skjult bag de store
gardiner i guld) og bag baren finder du tapeter, der kun udfordres
af Amalienborgs indretning.
Restaurantchef Knud Rüsz fortæller, at lokalerne er svære at
beskrive, fordi de er så specielle."Men når vi har gjort meget ud
af indretningen, betyder det ikke, at vi er himmelråbende dyre. Vi
prøver at tilbyde en stemningsfyldt atmosfære og en charmerende
indretning, men til en fornuftig pris."
Det er dog ikke kun indretningen og den lækre mad, som Al
Mercante profilerer sig på. "Vi har lavet et koncept, hvor du kan
gå ud og få en oplevelse når du spiser, og bagefter er her
cocktailbar til kl. 3 i weekenden", fortæller Knud Rüsz.
Cocktail-kortet tilbyder italienske cocktail-specialiteter så som
Campari med lime og mynte eller Amaretto og sour.
De fire retter kan bestå af følgende:
Anti pasti
3 til 4 små serveringer bestående af grønsager, fisk og
skaldyr
Secondi
Stegt kalvefilet i citron - med bøffelmozzarella, nye løg og
salviesky
Formaggio
Oste
Dolce
Vanilje panna cotta med syltet rabarber