barcelona_001.JPG
barcelona_002.JPG
barcelona_003.JPG
barcelona_004.JPG
barcelona_005.JPG
barcelona_007.JPG
barcelona_008.JPG
barcelona_010.JPG
barcelona_011.JPG
barcelona_012.JPG

Delikat luksuriøs tapastallerken på Barcelona ved Skt. Hans torv

199,- / 398,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en luksuriøs tapastallerken for 2 personer på Restaurant Barcelona, der ligger i det fashionable smørhul mellem Skt. Hans Torv og Nørrebro Teater

Tilbage til rødderne

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

De fleste Københavnere kender Barcelona som et populært gå-i-byen-sted i det livlige område omkring Skt. Hans Torv, Elmegade og Nørrebrogade. Men Barcelona er mere end kulørte drinks og høj musik; faktisk har restauranten ligget på Fælledvej de sidste 30 år og er et af de mest traditionsrige spisesteder i området. Derfor lancerer Barcelona nu et luksuriøst sortiment af kvalitets-tapas.

"Med al denne fantastiske tapas finder vi tilbage til Barcelonas rødder," fortæller Barcelonas personale, da Downtown kigger forbi. "Nu vil vi slå fast, at vi er et spansk spisested," uddyber de med henvisning til restaurantens ry som populær bar og natklub.

Derfor har de ansat en ny køkkenchef, der har mange års tapas-erfaring fra spanske Biscaya i Jernbanegade. Og dermed håber Barcelona, at de fremover (også) vil være et køkken i folks bevidsthed. "Vi er en ganske almindelig, hyggelig restaurant med hvide duge og lækker tapas på menukortet," slår de fast.

Men kun indtil klokken 22, forstås. For her begynder festglade Københavnere at flokkes omkring Barcelonas bar for at nyde deres veldrejede drinks. Der er stadig fest-garanti på Barcelona, eneste forskel er, at der nu også er tapas-garanti.

Med dagens tilbud får I følgende lækre tapastallerken:

  • De 4 kolde: Manchego med krydret salami, crab sticks med rejer, chorizo på bruschetta og bresola (okseinderlår) med dagens ost.
  • De 4 varme: Argentinske meat pies med oksekød og oliven, kødboller i krydret tomatsalsa, ceviche af torsk med citron, peberfrugt og forårsløg samt stegte tigerrejer i hvidløg og chili.

Det hele serveres med oliven, sprød salat og hjemmebagt brød. Og hvis I er i vinhumør, har Barcelona et glimrende udvalg af gode tapas-vine, som kan købes til rimelige priser.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.02.2012 til 07.06.2012.

Bordbestilling er påkrævet på tlf. 35 35 76 11.

Kan benyttes tirsdag til lørdag fra kl. 17.

Køkkenet lukker kl. 21.45.

Max 1.000 værdibeviser til salg.

Max 2 værdibeviser pr. person.Information

Åbningstider:

Tirs-ons: 11-02
Tors-lør: 11-05
Søn-man: lukket

Aftalepart

Restaurant Barcelona
CVR: 28910045

Adresse

Fælledvej 21
2200 København N
  • Restaurant Barcelona
    Fælledvej 21
    2200 København
Vælg variation
Vælg variation