hamlet_01.jpg
hamlet_02.jpg
hamlet_03.jpg
hamlet_04.jpg

2 billetter til musikteaterforestillingen og kærlighedsdramaet HAMLET

295,- / 590,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 kategori A-billetter til musikteater-forestillingen HAMLET, der handler om at sige ja til kærligheden, og opføres med kultbandet The Tiger Lillies

HAMLET som musikteaterforestilling på Republique

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Per Morten Abrahamsen

 

Republique iscenesætter Hamlet - en af teaterhistoriens største klassikere. "Det handler om en mand, der ku' ha' valgt at vende ryggen til. I stedet vælger han at se smerten i øjnene og satse sin egen kærlighed," siger instruktør og teaterdirektør Martin Tulinius.

Det bliver en visuel og dybt musikalsk forestilling med et originalt og stærkt cast. 15-årige Nanna Finding Koppel fra filmen "Karla & Katrine" lever den drøm, som de fleste unge kun fantaserer om. Hun er et naturtalent og har valgt kunsten med hele sit hjerte. Hun debuterer på den etablerede teaterscene i rollen som Ophelia. Hamlet spilles af Morten Burian, der har en usædvanlig evne til karakterskuespil, hvilket blandt andet har ført til en Reumert i 2010.

Ældste mand på holdet er Zlatko "ut-af-min-kiosk" Buric, som spiller Claudius - Hamlets farbror, der gifter sig med Hamlets mor.

Hjælp, mor har fået ny kæreste
Hamlet er ikke helt tilfreds med dette ægteskab. Hans far er jo lige død. Hvorfor har hans mor så travlt med at få en ny mand? Og dermed pinpointer den 2 timer lange forestilling et dilemma, som mange voksne står i, når de finder nye partnere. Hvordan oplever børnene det, når mor får ny kæreste?

Troubadours med humor og melankoli

The Tiger Lillies er et Grammy-nomineret kultband med over 30 udgivelser i bagagen. De er kendte for kabaretmusik med en fængende kombination af melankolske, dramatiske og humoristiske virkemidler - umiddelbart meget passende til historien om Hamlet.

Fra Republique i København til verden

The Tiger Lillies perform HAMLEThar allerede nu et internationalt liv. Republique har indgået turnéaftaler med teaterfestivaler i både Gøteborg og Lyon. Forestillingen skal også spille på The Southbank Centre i London, hvor Republique netop har haft sin internationale debut med den anmelderroste musicalTHE BOLLYWOOD TRIP.

Billetterne gælder til spilleperioden d. 28. februar-2. marts 2012. Spilledagene er tirsdag-fredag kl. 20.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.02.2012 til 12.02.2012.
Købet kan ikke refunderes.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Billetbestilling på tlf. 70 20 10 31 eller billet@republique.dk

Billetter skal bestilles inden d. 12. februar, og der tages forbehold for udsolgte spilledage.

Referencenummeret oplyses ved ankomst på spilledagen.

Telefontid: Man-fre: 14-18 og lør: 14-16.
Spilleperioden er d. 28. februar-2. marts 2012.Information

Åbningstider:

Spilleperiode- og tider: Den 28. februar-2. marts 2012. Tirsdag-fredag kl. 20 . Telefontider: Mandag-fredag kl. 14-18 og lørdag kl. 14-16.

Aftalepart

REPUBLIQUE
CVR: 25887565

Adresse

Nørregade 20
1165 København K
  • REPUBLIQUE
    Østerfælled Torv 37
    2100 København Ø
    Tlf. 70 20 10 31
Vælg variation
Vælg variation