Cassavetes_01.jpg
Cassavetes_02.jpg
Cassavetes_03.jpg
Cassavetes_04.jpg
Cassavetes_05.jpg
Cassavetes_07.jpg
Cassavetes_08.jpg

Oplev ”Cassavetes 1, 2 & 3” i Pumpehuset

70,- / 140,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Downtown har fået fingrene i billetter til Mammutteatrets forestilling ”Cassavetes 1, 2 & 3”, som spilles i Pumpehuset

Cassavetes på de skrå brædder

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Per Morten Abrahamsen

 

Den amerikanske filminstruktør og skuespiller John Cassavetes slog i 1960'erne og 1970'erne igennem i Hollywood med sine intense, menneskelige dramaer. Hans film fortalte deres historier i et nyt, banebrydende filmsprog med tætte nærbilleder, rå realisme og improviseret dialog - en stor inspirationskilde for den danske dogme-bevægelse i 1990'erne.

Mammutteatret har nu lavet sceneversioner af tre udvalgte Cassavetes-film, hvilket umiddelbart lyder som en vanskelig opgave. Men det har ikke været så problematisk endda, fortæller pressemedarbejder Tine Selmer Bertelsen fra Mammutteatret: "Cassavetes fortællinger er i virkeligheden teater lavet på film. Så det har faktisk ikke været så svært at flytte hans film over på teaterscenen," forklarer Tine, da Downtown fanger hende på telefonen.

Hun fortæller, at Cassavetes film gør sig godt på de skrå brædder, fordi han fortæller meget menneskelige historier: "Han fortæller store dramaer i det små ved at zoome ind på, hvad der sker, når mennesker er i krise. Det handler om almene, menneskelige problemer som jalousi, frustration og længsel efter bekræftelse. Hans historier indeholder meget smerte, men også rigtig meget humor - ligesom det virkelige liv," siger Tine.

Din billet kan bruges til én af de tre forestillinger. De tre forestillinger er forskellige og har hver deres afrundede historie. Det er en helstøbt oplevelse at se alle tre, men du kan sagtens nøjes med at se én eller to. Hvis du vil se flere forestillinger, skal du købe flere værdibeviser. Læs om de enkelte forestillinger på mammutteatrets hjemmeside (indsæt link: http://www.mammutteatret.dk/). Forestillingerne spiller i Pumpehuset følgende dage:

Tirsdag 14/2 kl. 20: Husbands
Torsdag 16/2 kl. 20: Opening Night
Fredag 17/2 kl. 20: Faces

Medvirkende: Benedikte Hansen, Tina Gylling Mortensen, Patricia Schuman, Anders Hove, Jens Gotthelf, Jesper Hyldegaard og Tabita Bowers.
Iscenesættelse: Egill Pálsson og Claus Flygare.
Scenografi: Siggi Oli Palmason.

Betingelser

 • Kan indløses fra 05.02.2012 til 18.02.2012.

Max 300 værdibeviser til salg

Du kan købe så mange værdibeviser, du vil.

Billetter kan først bestilles fra søndag den 5/2.

Billetterne til de enkelte forestillinger uddeles efter ført til mølle-princippet og reserveres ved at sende en mail til tine@mammutteatret.dk med referencenummer og angivelse af ønsket dato. Skriv Downtown i emnefeltet.

Medbring dit værdibevis til forestillingen.

Pladserne i Pumpehuset er unummererede.

Der er max. 100 billetter til salg pr. stykke.Information

Spilletidspunkter:

Tirsdag 14.2 kl. 20: Husbands
Torsdag 16.2 kl. 20: Opening Night
Fredag 17.2 kl. 20: Faces

Anmeldelser

information.dk

"Sådan som Mammutteatret spiller barmen ud af bluserne, virker Cassavetes' univers i hvert fald superaktuelt. Og sårbart som sjælelige hudafskrabninger, der hele tiden springer op."

Set på information.dk

Aftalepart

Mammutteatret
CVR: 12094280

Adresse

Edisonvej 10, 1856 Frederiksberg
2200 København N
 • Betty Nansen Aneksscene
  Pumpehuset
  Studiestræde 52
  1554 København V
  Tlf. 33 91 91 44
Vælg variation
Vælg variation