Rapelling_001.jpg
Rapelling_002.jpg
Rapelling_003.jpg
Rapelling_004.jpg
Rapelling_005.jpg
Rapelling_006.jpg
Rapelling_007.jpg

2 timers rappelling

100,- / 200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Spring ud i foråret med rappelling for 1 person i 2 timer. Udfordringen er en uforglemmelig actionoplevelse med intro-øvelser og to typer rappelling

På færten af ekstremsport

Journalist: Severin Hygum 

Fotograf: Sophie T.

 

Vi elsker at få jer kære medlemmer op ad sofaen, så her er endnu én til de friske typer, der ikke er bange for en udfordrende oplevelse. Grib knoglen og ring til én eller flere du gerne vil prøve det sammen med. Du vil ikke fortryde det - og helt sikkert heller aldrig glemme det. For mere hårdkogte typer tilbydes også 'australsk' rappelling med ansigtet ned i ægte Tom Cruise-stil.

Min kollega Louise Andersen har fortalt mig ivrigt om hendes rappelling med Adventure Events. At det er en oplevelse hun ikke fortryder, er ret tydeligt: "Det er en vildt fed oplevelse, og ikke sidste gang jeg gør det. Selvom at jeg næste gang er sikker på, at jeg vil være lige så nervøs!".

Udfordringentog hun endda op uden nogen 'makker', og begejstringen skyldes ikke mindst Andy Lyng, som er én af de dygtige instruktører bag Adventure Events. Han skulle ifølge Louise være meget grundig og tryghedsskabende i alt hvad han gør. Og det er jo meget rart, når udfordringen har med højder og sikkerhedsudstyr at gøre.

Indledningsvistgennemgår man sikkerheden bag rappellingen og vænner sig til udstyret og teknikken på jorden. Her lærer du om korrekt hånd- og benstilling samt bremse- og balanceteknik. Da rappellingen 'kun' foregår fra 12 meters højde, er der mulighed for også at prøve australsk rappelling med ansigtet ned. Det er selvsagt en mere hardcore og nervepirrende metode, som også anvendes i flere actionfilm.

Du får mulighed for at rappelle i to timer - og det skulle være rigelig tid til at blive fortrolig med teknikken og få en sjov og aktiv dag ved vandet.

Tidspunkter for rappellingen (d. 7. & 8. april 2012)

  • Lørdag: 0830-1230
  • Lørdag: 1300-1700
  • Lørdag: 1730-2130
  • Søndag: 0830-1230
  • Søndag: 1300-1700
  • Søndag: 1730-2130

Husk praktisk tøj, det vil sige lange rør og løbe- eller klatresko. Ingen nederdele og højhælede her - og vær opmærksom på, at rappellingen kan rykkes til en anden dato, f.eks. i tilfælde af lynnedslag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.02.2012 til 08.04.2012.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Alder: Min. 10 år. Der kræves følgeskab af en voksen for børn under 15 år.
Maksimal personvægt 130 kg.

Rappellingen foregår lørdag d. 7. & søndag d. 8. april. Holdene fyldes først op søndag, dernæst lørdag.

Booking foregår på mailadressen mail@adventureevents.dk. Referencenummeret (6 cifre + 2 bogstaver), aktivitet, by (Adventure Events har flere aktiviteter på Downtown) samt ønske om tidspunkt og dato skal oplyses ved booking. 14 dage efter booking modtages en infomail med programmet for dagen, det præcise mødested osv.

Værdibeviset indløses ved booking og medbringes på dagen.

Huskpraktisk tøj afstemt vejret. Gerne lange bukser og trøje samt løbe- eller vandresko - ingen nederdele, sandaler og højhælede sko.

Ved force majeure (f.eks. lyn og torden) aflyses arrangementet og ny dato findes af Adventureevents.dk. Information

Åbningstider:

Se artikeltekst for tidspunkterne.

Info og spørgsmål rettes til mail@adventureevents.dk

Aftalepart

Adventure Events
CVR: 29860149

Adresse

Promenadebyen 4, st
5000 Odense C
Vælg variation
Vælg variation