thomas_002.JPG
thomas_003.JPG
thomas_004.JPG
thomas_005.JPG
thomas_006.JPG
thomas_007.JPG
thomas_008.JPG
thomas_009.JPG
thomas_110.jpg

Restylane-behandling hos Thomas kjær Uhlig Speciallægeklinik

1.599,- / 3.200,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Fremhæv din skønhed med 1 ml. Restylane. Thomas Kjær Uhligs anerkendte speciallægeklinik udglatter dine nasolabiale furer (linjer ml. næse og mund)

Ydre skønhed og indre balance

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik ligger overfor Frederiksberg Rådhus, og har til huse i en lys luksuslejlighed med højt til loftet, stuk, lysekroner og Poul Kjærholm-stole. Jeg bliver taget imod af søde sygeplejesker med kitler og smilende, professionel attitude. På væggen hænger priser, som afslører, at Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik ikke er en helt almindelig klinik. Thomas og hans personale er højt uddannede langt over det loven kræver. Og det giver priser. Personligt er han uddannet i både Danmark, England og USA og har en Masterclass i Facial Aesthetics og har gennemgået Master Courses i brugen af Restylane.

Efter at have drukket en dejlig varm latte i venteværelset bliver jeg kaldt indenfor til en konsultation. Vi starter med at lave en hudanalyse med et meget avanceret scannings-computersystem, som afslører, at min hud godt kunne trænge til lidt vinterkærlighed.

Thomas fortæller om Restylane, den ikke-permanente filler, som har revolutioneret verden for dens hudforyngende egenskaber. Jeg kan mærke, at han selv er imponeret over den ydre effekt og indre livsglæde, som den skaber for hans patienter. "Det gode ved Restylane er, at ingen behøver vide det, men alle bemærker det. Det skaber en naturlig foryngelse," siger han, mens han på computeren viser mig nogle af de behandlinger, de har lavet på klinikken. Og jeg må indrømme, at jeg er vildt fascineret over, de før og efter-billeder, jeg ser.

Den sterile injicerbare gelé, som består af samme type hyaluronsyre, der i forvejen findes i dit bindevæv, lægges under huden med en fin kanyle i dine såkaldte nasolabiale furer (linjer fra næsen og ned til mundvigende). De bliver tydeligere med alderen, og når de udglattes ser du med det samme en mere harmonisk, glad og ung udgave af dig selv komme til syne i spejlet.

Hvorfor udglatte nasolabiale furer?

Billederne taler deres eget tydelige sprog. Når linjerne mellem næse og mund udglattes kommer et yngre og mere harmonisk ansigt til syne og både den fysiske og psykiske velvære forbedres.

Hvor meget Restylane får jeg?


Du får 1 ml., som er nok til at udglatte furerne (med mindre, de er meget dybe).

Ser jeg resultatet med det samme?


Ja, men der går en lille uge, før du ser det fulde resultat. Til at begynde med kan Restylanen opleves som en anelse hård, når du mærker på den, men den bliver blød og integrerer sig efter nogle dage.

Hvor lang tid holder en Restylanebehandling?


Typisk mellem 6-12 måneder.

Er der risiko ved det?


Der er altid risiko for infektion ved alle former indgreb i huden, men det er yderst sjældent med Restylane, da præparatet består af vand og hyaluronsyre, som i forvejen findes i dit bindevæv. Infektioner er endnu aldrig oplevet hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik

Din tryghed:


Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Du får grundig vejledning og information ved en indledende gratis konsultation hos en specialuddannet sygeplejerske, som også udfører behandlingen efter minimum 2 dages betænkningstid.

 • Det er kun læger og sygeplejersker, der behandler.

Er du i bil:

Klinikken ligger i P-zonen. I P-zonen er der gratis parkering indtil 2 timer. Dette gælder bl.a. den store parkeringsplads bag Frederiksberg Rådhus. Parkering udover 2 timer kræver parkeringsbillet.

Er du med bus:

Bus 14 går til døren.
 Bus 15 går til døren.
 Bus 18: 5 minutters gang. 
Bus 4A: 7 minutters gang.

Er du med Metro:

Frederiksberg Metrostation ligger 10 minutters gang fra klinikken

Betingelser

 • Kan indløses fra 06.02.2012 til 14.09.2012.

Du skal have en gratis konsultation min. 48 timer før behandlingen. Du bestiller tid på tlf. 38 88 75 00

Du skal være fyldt 18 år.

Afbud skal ske minimum 24 timer før behandling ellers kan værdibeviset blive indløst

Max 1 værdibevis pr. person

Max 150 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Man, tor og fre: 9 - 15


Ons: 11.00 - 18.00


Tir: lukket

Anmeldelser

bedoemmelse.dk

Man er i trygge og kompetente hænder.

Jeanette Benard

Set på www.bedoemmelse.dk


Vælg denne klinik, hvis du skal have lavet en skønhedsoperation eller -behandling! Vejledningen er særdeles god med vægt på, at behandlingerne skal give et naturligt udtryk, og så er den ærlig (…) Jeg er særdeles tilfreds både med resultatet og med den gode behandling, jeg fik.

Pernille Engel

Set på www.bedoemmelse.dk


Tag her hen! Jeg har fået Botox og Restylane i flere år (og er ikke bange for at indrømme det heller :)). Jeg har været mange steder og kan bare sige, at det funker hos Thomas Kjær Uhlig. Det er fedt, at det er en læge med etikken i orden, som rådgiver. Det skal se naturligt ud, og det er man sikker på her. Faglig stolthed kan mangle i denne branche, tro mig, jeg kender den.

Amalie V. Sørensen

Set på www.bedoemmelse.dk

mybesttreat.com

Jeg vil gerne anbefale Thomas Kjær Uhlig - udover en hel del forskellige behandlinger med Restylane og Botox, er han nok den mest etiske læge jeg har mødt.

Helle Rohde

Set på www.mybesttreat.com

Aftalepart

Thomas Kjær Uhlig
CVR: ??

Adresse

Smallegade 20 B
2000 Frederiksberg
 • Thomas Kjær Uhlig
  Speciallægeklinik for Kosmetisk Behandling
  Smallegade 20 B, 1.sal
  2000 Frederiksberg
  Tlf.: 38 88 75 00
Vælg variation
Vælg variation