dermabelle_001.jpg
dermabelle_002.JPG
dermabelle_003.JPG

Få smuk glød i vinterkulden med en spray tan fra DermaBelle

195,- / 395,-
 • 51% rabat
 • Slutter om

Sæt kulør på med 1 spray tan af krop & ansigt fra det populære St. Tropez hos Dermabelle. Selvbruneren er lavet af naturlige og plejende ingredienser

St. Tropez-glød med St. Tropez

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

Vinteren er over os, og huden er ligeså bleg og kedelig som vejrprognoserne. Men hos skønhedsperlen DermaBelle får du en hjælpende hånd med produkter fra St. Tropez. De indeholder en unik kombination af det farveløse sukkerstof DHA og fugtgivende ekstrakter fra hindbær og aloe vera. De naturlige ingredienser sikrer en flot farve, der varer længere og falmer mere ensartet. Den rigtige glød indtræder efter 8-24 timer.

St. Tropez bruger en revolutionerende ny duftteknologi i selvbruneren, så den afslørende og karakteristiske selvbruner-lugt bliver erstattet af en blød og friskduftende aroma. De fugtgivende ingredienser sørger også for, at behandlingsresultatet varer længere. Som hovedregel holder farven 5-10 dage, men det kan variere efter din hudtype, og hvor godt du passer på gløden.

Behandlingen foregår i et specielt indrettet spray tan-rum, hvor du er iført udleverede engangstangatrusser af papir og et par selvklæbende engangssåler på fødderne. Behandleren sprøjter St. Tropez selvbruneren på dig med en sprøjtepistol i et jævnt tilpasset lag fra top til tå.

Den umiddelbare farve er kun en guidefarve, der gør det lettere for behandleren at se, hvor der allerede er blevet sprayet. Derfor kan der være lidt ujævnheder og striber i de første par timer. Guidefarven fortager sig hurtigt, og din endelige solglød udvikles over 8-24 timer, hvor det frarådes at gå i bad.

Selve påføringen tager kun få minutter, men selvbruneren skal være berøringstør, inden du tager tøj på igen. Det tager 5-10 minutter.

Sådan får du mest udbytte af din spray tan behandling:

Før din spray tan behandling:

 • Peel kroppen grundigt
 • Anvend oliefri bodylotion
 • Fjern al makeup og mascara
 • Undgår hårfjerning samme dag

Din spray tan behandling

 • Tag løst og ikke for lyst tøj på
 • Vent med at klæd dig på til St. Tropez selvbruneren er berøringstør
 • Bliv ikke bekymret hvis farven ser lidt ujævn eller stribet ud. Det er kun guidefarven og betyder intet.

Med St. Tropez spray tan kan du vælge den gyldne middelvej til en uskadelig, sund sommerglød, selvom kalenderen viser vinter.

Betingelser

 • Kan indløses fra 05.02.2012 til 05.04.2012.

Tidsbestilling er påkrævet enten på tlf.: 33 33 07 73 i klinikken eller online på hjemmesiden.

Max 1 værdibevis pr. person.

Max 500 værdibeviser til salg.

Værdibeviset skal indløses inden d. 5 april 2012

Afbud skal ske senest 48 timer før, ellers har butikken ret til at indløse værdibeviset.Information

Åbningstider:

Tir: 10-18

Ons: 10-18

Tor: 10-19

Fre: 10-19

Lør: 10-17

Anmeldelser

bedoemmelse.dk

"Fantastisk sted. Simpelthen. Ejeren er virkelig dygtig, og du får ALTID en personlig og meget kompetent behandling. Jeg er kommet her fast hver eneste måned siden stedet åbnede. Lokaler og alting er pænt, lækkert og rent. Du føler dig rigtig godt tilpas her. Jeg kunne aldrig gå andre steder hen. Jeg giver min aller bedste anbefaling til Dermabelle skincare."

Set på bedoemmelse.dk

Aftalepart

DermaBelle
CVR: 27434886

Adresse

Dronningens Tværgade 21
1302 København K
 • DermaBelle
  Dronningens Tværgade 21
  1302 København K
  Tlf. 33 33 07 73
Vælg variation
Vælg variation