nice_001.JPG
nice_002.JPG
nice_003.JPG
nice_004.JPG
nice_005.JPG
nice_006.JPG
nice_007.JPG

Morgenmad på Café Nice i Nansensgade

34,- / 69,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Start dagen som i Frankrig med en rustik fransk morgentallerken og kaffe på Café Nice i Nansensgade. Tilbuddet gælder for 1 person

Rustik morgentallerken på Café Nice

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Selvom det er tidlig morgen i Nansensgade, ser franske Café Nice-ejer Conny (fransk drengenavn) skarp ud. Iført sixpence, tørklæde, Barbour-vest og cowboystøvler brygger han kaffe og gør caféen klar til dagens gæster. Hans skudsikre udseende siger selvfølgelig ikke så meget om kvaliteten af hans mad, men så alligevel. For alt, hvad Conny kaster sig over, får tilsyneladende et rustikt og gennemført fransk touch.

Det gælder både caféens indretning, der er vilkårlig og hyggelig, og madens anretning, der er simpel og lækker. Downtowns udsendte medarbejdere får serveret 2 morgenmadstallerkner med friskbagt baguette, æg, Camembert fra Président, marmelade, oliven, serrano-skinke, gedeost og en gavmild trekant Tomme de Savoie-råmælksost (ostene kan variere). Og så selvfølgelig den uundværlige kop kaffe, der med dagens tilbud enten er en espresso eller noisette.

Vi nyder maden til en omgang jazz, som strømmer ud af et par små højttalere. "Jeg streamer musikken fra en fransk radiostation, den er meget behagelig," siger Conny. "Den spiller dejlig fransk jazz om morgenen, og senere på eftermiddagen og om aftenen spiller den mere funk-inspirerede numre," fortæller han og skruer en anelse op for musikken.

Har du mod på mere mad, kan du komplementere morgentallerkenen med yoghurt, croissanter, juice, Orangina og diverse andre lækkerier. Og for 15 kroner kan du opgradere din espresso til en stor café latte. Bon appetit!

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.02.2012 til 07.05.2012.

Tilbuddet gælder man-fre 8-12.

Ingen bordbestilling. Hvis du vil være sikker på, at der er plads, kan du ringe til caféen på forhånd på tlf. 33 12 10 22

Du kan opgradere din espresso til en stor café latte for 15 kr.Information

Åbningstider:

Tilbuddet gælder hverdage mellem 8-12

Anmeldelser

Politiken

"Café Nice er nice"

Anmeldelse af Birgitte Kjær i Politiken

ibyen.dk

"Hvis man kan lide en rigtig god kaffe, få, men gode, retter (der befriende ikke ligner de burgere alle andre cafeer disker op med) og en afslappet atmosfære, så er det lige stedet."

Set på ibyen.dk

MitKBH

"Super hyggeligt sted! Dejlig fransk atmosfære med fransk radiosnak og musik i baggrunden, fed anti-smart indretning med sjove detaljer."

Set på MitKBH.dk

Aftalepart

Café Nice, Captain Moules
CVR: 37513520

Adresse

Nansensgade 66
1366
  • Café Nice, Captain Moules
    Nansensgade 66
    1366 København K
Vælg variation
Vælg variation